Jason selger Kylie

Den tidligere "Neighbours" stjernen Jason Donovan selger sjela til Kylie Minogue for 15 millioner kroner.

POPULÆR TV SERIE: Mange var hekta på TV serien "Neighbours", og fulgte godt med på forholdet mellom "Scott" og "Charlene"..
POPULÆR TV SERIE: Mange var hekta på TV serien "Neighbours", og fulgte godt med på forholdet mellom "Scott" og "Charlene".. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Intime avsløringer:


SEHER.NO: Jason Donovan (38) var kjæreste med Kylie Minogue (38) i den tiden de begge spilte i den populære såpeserien "Neighbours" på TV3. Nå er historien kjøpt og betalt. Etter en budrunde får Donovan drøye 15 millioner kroner for alle detaljer om forholdet.


 - De gripende kapitlene om Kylie inneholder mange sexy detaljer, forteller en talsmann for boken til News.com.


Boken vil være fylt med intime avsløringer, blant annet hvordan Jason ble dumpet av Kylie like før de skulle gifte seg. Kylie ble istedet sammen med Michael Hutchence fra INXS som døde i 1997.


 - Jason fikset ikke se bilder av de to i årevis etter bruddet, fortsetter talsmannen.


Kylie og Jason var et hett par på 80-tallet, både på skjermen og privat. I den australske TV serien spilte de Scott og Charlene som etterhvert giftet seg. De gjorde også en kort karriere med blant annet duetten "Ecpecially for you" i 1987.


BEDRE ENN JASON? Se  Kylie! i duett med frosken Kermit! (Ekstern lenke)


LES MER:


Kylie forsvarer eksen


Kylie klar for barn

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer