<strong>FRA SKURK TIL FAR:</strong> Jason Schwartzman er nok mer hensynsfull som far enn som Gideon Graves i "Scott Pilgrim vs. the World". Her på filmens premiere i Hollywood i 2010. Foto: Stella Pictures
FRA SKURK TIL FAR: Jason Schwartzman er nok mer hensynsfull som far enn som Gideon Graves i "Scott Pilgrim vs. the World". Her på filmens premiere i Hollywood i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

Jason Schwartzman er blitt pappa

Skuespilleren går fra skurkerolle til papparolle.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jason Schwartzman (30), kjent fra rollen som plateprodusent og ond ekskjæreste i "Scott Pilgrim vs. The World", har blitt pappa for første gang.

Skuespilleren, som er gift med motedesigneren Brady Cunningham, fikk datteren
Marlowe Rivers 4. desember.

Men det er først nå fødselen er blitt bekreftet, eksklusivt til People.com.

- Jeg prøver å være en god vordende far. Jeg gir kona all den oppmerksomheten jeg kan, og vi bruker mye tid på å snakke til magen hennes, sa Schwartzman til People.com i fjor høst.

Schwartzman og Cunningham giftet seg sommeren 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er fjorårets slankevinnere.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer