UTRO?: Ifølge Star Magazine skal Britney Spears kjæreste og agent, Jason Trawick, ha vært utro mot popstjernen helt siden de ble sammen i fjor.  Foto: All Over Press
UTRO?: Ifølge Star Magazine skal Britney Spears kjæreste og agent, Jason Trawick, ha vært utro mot popstjernen helt siden de ble sammen i fjor. Foto: All Over PressVis mer

- Jason har vært utro mot Britney

Popstjernens kjæreste skal ha hatt en affære med sin assistent.

SEHER.NO: Det er ikke bare Sandra Bullock, Elin Nordegren, Cheryl Cole og Sveriges prinsesse Madeleine som har vært offer for utroskap den siste tiden.

Ifølge rykter skal nemlig popstjernen Britney Spears (28) kjæreste og agent, Jason Trawick (37), også ha hatt en affære han har holdt skjult.

Det er Star Magazine som denne uken avslører det angivelige utroskapet, og ifølge kilder bladet har snakket med, skal Trawick ha hatt en affære med sin tidligere assistent, Jessica Steindorff, skriver Showbizspy.com.

Steindorff, som er skuespiller og forfatter, møtte Trawick for første gang i 2007, og kort tid etter fikk hun jobben som hans personlige assistent i talent-byrået Wiliam Morris.

- Jason har vært utro mot Britney helt siden begynnelsen av deres forhold. Han har lurt Britney med sine løgner altfor lenge, og noen må fortelle henne sannheten, selv om det gjør vondt. Han har hele tiden fortalt Jessica at han har gjort det slutt med Britney, og mente derfor at det var greit at de to hadde sex, sier en kilde til Star.


Tidligere denne uken ble det hevdet at Britney slett ikke er i like god form som alle skal ha det til, og at farens formynderskap over henne bør fortsette.

Ifølge kilder nær popstjernen har hun sluttet å bry seg om det hele.

- Britney bryr seg ikke lenger. Hun har ikke kommet seg noe videre og er langt fra ansvarlig nok til å regnes som voksen. Hun befinner seg i en helt annen verden. Hun kunne like så godt vært Mars. Hun har folk rundt seg som gjør alt for henne. Alle avgjørelser blir tatt av dem. Hun har mistet kontakten med virkeligheten. Hun klarer ikke omgås andre mennesker lenger. Jeg vet at hun har møtt flere mennesker mange ganger, men hun husker aldri hvem de er, sier en kilde.

Utroskap og merkelig oppførsel er imidlertid ikke det eneste popstjernen har å slite med om dagen. Onsdag ble det nemlig kjent at Britneys tidligere livvakt Fernando Flores (29) har tenkt å anmelde henne for seksuell trakassering.

Ifølge livvakten skal popstjernen flere ganger ha forsøkt å få ham til sengs mot hans vilje, og løpt naken rundt i huset.

Hverken Britney eller hennes talspersoner har så langt kommentert ryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Britney truet med å ta sitt eget liv