BUNNTEAM: Forrige lørdag havnet Jarl og Alexandra Kakurina (som var vikar for Golis egentlige dansepartner Olga Divakova) på bunnen sammen med Linda Johansen og Glenn Jørgen Sandaker - som ble de første til å ryke ut av konkurransen. Foto: Stella Pictures
BUNNTEAM: Forrige lørdag havnet Jarl og Alexandra Kakurina (som var vikar for Golis egentlige dansepartner Olga Divakova) på bunnen sammen med Linda Johansen og Glenn Jørgen Sandaker - som ble de første til å ryke ut av konkurransen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jarl er en elsker, ikke en kriger

Bettingselskapene tror Goli ryker under lørdagens «Skal vi danse».

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld er det duket for sesongens tredje direktesending av det populære TV-showet «Skal vi danse» på TV 2.

Allerede nå har bettingselskapene Comeon.com og Unibet oddsene klare - lørdag blir det Jarl Goli som må sette danseskoene på hylla.

- Jarl Goli får sympatipoeng av en hel nasjon, det er likevel overbærende klart at han fort er det svakeste leddet. Jarl er en elsker, ikke en kriger og vil fort stå med lavest poengsum igjen på lørdag, spår oddseksperten i comeon.com, Stian Røsvik Bjørstad.

Også PR-manager Kyrre Merg i Unibet er sikker på at den folkekjære skuespilleren rager høyest blant favorittene til å ryke ut i lørdagens TV2-sending:

- Det var en liten oddsbombe at Linda Johansen ble den første til å forlate parketten sist helg. En håndfull norske oddstippere satt imidlertid igjen med solid gevinst – 10 ganger pengene. Nå har våre spillere og oddseksperter tro på at Jarl Goli er nestemann ut av dansen. Oddsen på han som lørdagens tapende dansekjendis er redusert fra 3,75 til 2,25.

Hos begge bettingselskapene er modell og programleder Kathrine Sørland den heteste kandidaten til å stikke av med seieren under finalen senere i år.

Unibets odds for hvem som ryker ut lørdag kveld:

Jarl Goli                            2,25

Carl I. Hagen                    3,75

Eli Hagen                         5,00

Pål A. Ullevålseter           10,00

Rein Alexander               12,50

Isabella Martinsen           12,50

Venke Knutson                15,00

Eirik Søfteland                  20,00

Kim-Daniel Sannes           20,00

Kathrine Sørland               25,00

Comeon.coms odds for hvem som ryker ut lørdag kveld:

Jarl Goli                             2,20

Carl I.Hagen                       3,75   

Pål Anders Ullevålsæter       4,50

Eli Hagen                            5,00

Rein Alexander                  10,00   

Isabelle Martinsen              10,00

Venke Knutson                   23,00   

Erik Søfteland                     23,00

Kim Daniel Sannes              35,00   

Kathrine Sørland                 70,00   

Artist Rein Alexander kan strykes fra listen, ettersom Seoghør.no fredag formiddag kunne avsløre at han hadde valgt å trekke seg fra programmet på grunn av utbrenthet. For kort tid siden steppet han inn for fotballtrener Tom Nordli, som trakk seg på grunn av sykdom rett før premieren.

Hvem som erstatter Rein Alexander er foreløpig uvisst.

LES OGSÅ: Brudd for Jakten-paret

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer