- Jarl er en elsker, ikke en kriger

Bettingselskapene tror Goli ryker under lørdagens «Skal vi danse».

BUNNTEAM: Forrige lørdag havnet Jarl og Alexandra Kakurina (som var vikar for Golis egentlige dansepartner Olga Divakova) på bunnen sammen med Linda Johansen og Glenn Jørgen Sandaker - som ble de første til å ryke ut av konkurransen. Foto: Stella Pictures
BUNNTEAM: Forrige lørdag havnet Jarl og Alexandra Kakurina (som var vikar for Golis egentlige dansepartner Olga Divakova) på bunnen sammen med Linda Johansen og Glenn Jørgen Sandaker - som ble de første til å ryke ut av konkurransen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld er det duket for sesongens tredje direktesending av det populære TV-showet «Skal vi danse» på TV 2.

Allerede nå har bettingselskapene Comeon.com og Unibet oddsene klare - lørdag blir det Jarl Goli som må sette danseskoene på hylla.

- Jarl Goli får sympatipoeng av en hel nasjon, det er likevel overbærende klart at han fort er det svakeste leddet. Jarl er en elsker, ikke en kriger og vil fort stå med lavest poengsum igjen på lørdag, spår oddseksperten i comeon.com, Stian Røsvik Bjørstad.

Også PR-manager Kyrre Merg i Unibet er sikker på at den folkekjære skuespilleren rager høyest blant favorittene til å ryke ut i lørdagens TV2-sending:

- Det var en liten oddsbombe at Linda Johansen ble den første til å forlate parketten sist helg. En håndfull norske oddstippere satt imidlertid igjen med solid gevinst – 10 ganger pengene. Nå har våre spillere og oddseksperter tro på at Jarl Goli er nestemann ut av dansen. Oddsen på han som lørdagens tapende dansekjendis er redusert fra 3,75 til 2,25.

Hos begge bettingselskapene er modell og programleder Kathrine Sørland den heteste kandidaten til å stikke av med seieren under finalen senere i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer