IKKE FETT: Jared Leto synes det var hardt å måtte legge på seg 30 kilo for rollen i "Chapter 27", men er slank igjen nå.
IKKE FETT: Jared Leto synes det var hardt å måtte legge på seg 30 kilo for rollen i "Chapter 27", men er slank igjen nå. Vis mer

Jared Leto la på seg 30 kilo

Jared Leto måtte kjøres rundt i rullestol etter vektøkningen.

SEHER.NO:   Filmkjekkasen Jared Leto (36) har sverget at han aldri mer vil takke ja til en filmrolle der han må legge på seg, skriver Imdb Movie and TV News.

Skuespilleren måtte øke vekten med nærmere 30 kilo for rollen som John Lennons morder, Mark David Chapman, i filmen "Chapter 27", og 36-åringen frykter nå at formen hans aldri vil bli den samme igjen.

Selv ett år etter at filmen hadde premiere på 2007s Sundance Film Festival føler Leto at han sliter med ettervirkninger av vektøkningen.

- Jeg ville aldri gjort det igjen, det skapte helt klart problemer for meg. Jeg fikk hvertfall et problem med føttene mine. Mot slutten av filminnspillingen var det så vondt at jeg ikke lenger klarte å gå lengre distanser.

- Jeg hadde en rullestol fordi det var så vondt. Kroppen min var rett og slett i sjokk over vektøkningen, sier han.

I ettertid har skuespilleren fått diagnosen podagra.

Sykdommen - som er en form for gikt - er den samme som førte til at Kaptein Vom i tegneserien "Knoll & Tott" ofte måtte sitte med beinet i ro.

Ifølge nettstedet Imdb kom plagene som følge av Jareds harde slankekur for å komme i form til sin neste filmrolle.

Likevel angrer ikke Leto på at han tok rollen som Chapman.

- Jeg vet ikke om jeg noensinne vil klare å få tilbake den formen jeg hadde før. Men det var viktig å gjennomgå forvandlingen, fordi jeg mente at hans fysiske utseende var en indikasjon på hvem han var, sier han.

Og "Fight Club"-kjekkasen innrømmer at det var interessant å se hvordan omgivelsene reagerte på hans forvandling.

- Det forandret alt med meg, måten jeg gikk på, snakket på og hvordan jeg følte meg selv. Måten folk behandlet meg på. Det var en veldig interessant opplevelse, og det var interessant å se hvordan folk reagerte, særlig folk jeg kjenner og som ikke hadde sett meg på lenge. De tenkte tydeligvis at jeg hadde latt meg selv forfalle, sier han.

LES OGSÅ: - Letos suksess på plate