NYTT PAR: January Jones og Will Forte, kjent fra Saturday Night Live og 30 Rock, skal ha forelsket seg i hverandre under innspillingen av deres nye TV-serie. Foto: NTBscanpix
NYTT PAR: January Jones og Will Forte, kjent fra Saturday Night Live og 30 Rock, skal ha forelsket seg i hverandre under innspillingen av deres nye TV-serie. Foto: NTBscanpixVis mer

January Jones falt for motspilleren

«Mad Man»-stjernen skal være forelsket igjen.

SEOGHØR.NO: I komiserien «Last Man on Earth» spiller January Jones (37) og Will Forte (44) mot hverandre. Nå skal det ha oppstått hete følelser mellom dem privat.

- De har datet et par måneder. Han er en bra kar og de har det gøy sammen, forteller en kilde til UsWeekly.com.

I den nye TV-serien, som hadde premiere på amerikanske skjermer tidligere denne måneden, spiller Will hovedrollen Phil Miller som reiser gjennom et apokalyptisk USA på leting etter andre overlevende - og håper at det i det minste finnes en kvinne igjen.

Jones og Forte holdt god avstand fra hverandre på den røde løperen under premieren i februar, men stilte senere opp på bilder sammen på etterfesten, skriver Daily Mail.

- Jeg er stor fan av Will. Jeg er så heldig at jeg kan gå på jobb og le meg ihjel, sa «Mad Man»-stjernen nylig om Forte, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

ALENEMOR: I september 2011 ble Jones mamma til lille Xander. Hvem som er barnefaren er fremdeles et mysterium. Foto: Broadimage
ALENEMOR: I september 2011 ble Jones mamma til lille Xander. Hvem som er barnefaren er fremdeles et mysterium. Foto: Broadimage Vis mer

Den blonde skjønnheten har tidligere vært i høyprofilerte forhold med stjerner som Jason Sudeikis, Ashton Kutcher og Josh Groban. I januar 2013 ble det slutt med henne og regissøren Noah Miller.

January har sønnen Xander (3), men har aldri avslørt hvem som er barnefaren.

Forte på sin side har aldri vist seg med en kjæreste offentlig.

- Det er ikke så mange som legger merke til meg. Noe som er ganske overraskende ettersom jeg er så sexy. De blir sannsynligvis skremt av hvor sexy jeg er og hvor lett det er å falle for meg, spøkte han ifølge Daily Mail for noen år siden.

LES OGSÅ: - Vil kanskje operere meg, men jeg er for redd