Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Januar: Ville ikke ha kjæreste Mai: I et forhold

Fire måneder etter at han hyllet singellivet, er tilværelsen snudd på hodet for Petter Pilgaard.

GJORDE HELOMVENDING - BEGGE TO: Både Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom forsikret om at de ville fortsette singeltilværelsen i intervjuer før og under «Farmen». Nå er det historie. Foto: Alex Iversen / TV 2
GJORDE HELOMVENDING - BEGGE TO: Både Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom forsikret om at de ville fortsette singeltilværelsen i intervjuer før og under «Farmen». Nå er det historie. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Etter måneder med spekulasjoner og diffuse svar valgte Petter Pilgaard (37) og Vendela Kirsebom (50) omsider å bekrefte at de faktisk er kjærester denne uka.

Kjendisparet ble for alvor kjent under innspillingen av seermagneten «Farmen kjendis» i fjor sommer. Verken da, eller mens programmet gikk på tv over nyttår, viste Petter og Vendela tegn til hete følelser mellom seg.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om forholdet til Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om forholdet til Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Nå er paret imidlertid svært forelsket.

- Ja, vi er kjærester, bekrefter både Kirsebom og Pilgaard i nyeste nummer av Se og Hør.

- Har ikke noe særlig mer å oppnå

Da Dagbladet møtte Pilgaard i januar hadde pipa imidlertid en helt annen lyd.

37-åringen ga tydelig uttrykk for at han ikke var en kjæreste-mann, og påpekte at livet hans var «hektisk nok allerede».

- Jeg synes det er deilig å kunne følge mine egne lyster og behov. Så får folk tro hva de vil. Alle er født forskjellige, sa realityprofilen.

- Kommer du noen gang til å endre mening?

- Det vet jeg ikke. Hvem vet. Akkurat nå har jeg det jeg trenger, og er fornøyd med livet. Det viktigste er at jeg har det bra, og at jeg respekterer mennesker rundt meg. Da har jeg ikke noe særlig mer å oppnå, egentlig, konstaterte Pilgaard.

- Evig ungkar

Så feil kan man altså ta. Og at det var nettopp Vendela Kirsebom som skulle vippe Pilgaard av pinnen, bare måneder etter at ovennevnte intervju ble gjort, hadde trolig de færreste forventet.

FORELSKA: Se og Hør møtte Vendela Kirsebom som for første gang ga et svar på spørsmål om forholdet mellom henne og Petter Pilgaard. Hør hva hun svarer når hun får spørsmål om hun er forelsket i Pilgaard. Video: Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

I hvert fall ikke Pilgaards mor, Wenche Pilgaard.

- Det så lenge ut til at Petter skulle forbli evig ungkar, og det bekymret meg litt. Men at han skulle ende opp med Vendela Kirsebom, hadde jeg aldri trodd, sier Wenche til Se og Hør.

TV-profil Tore Petterson (37) var aldri i tvil om at Pilgaard - en dag - ville gi opp singeltilværelsen.

VENNSKAP: Petter Pilgaard og Leif-Einar Lothe viste å sette pris på vennskapet sitt da de ankom årets finalefest for Farmen Kjendis 2017. Video: Christian Roth Christensen / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

- Vi hadde en del samtaler om dette inne på gården, hvor han nettopp ga uttrykk for at han klarte seg helt fint uten kjæreste. Du vet, man finner kjærligheten når man minst venter det, sier Petterson til Seoghør.no.

Vendela sa nei til ny mann

Petter var ikke alene om å konstatere at han ville forbli singel. Da det ble kjent at Vendela Kirsebom skulle være med i «Farmen kjendis», for nøyaktig et år siden, sa supermodellen følgende i et intervju med Dagbladet:

LEK I BASSENGET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har fått god kontakt etter «Farmen Kjendis». Her slår de seg løs i bassenget i Spania. Video: Se og Hør Vis mer

- Jeg har veldig lite lyst til å gå inn i et forhold nå. Nå vil jeg tenke på meg selv, barna og framtida, slo hun fast.

Den gang hadde Vendela bruddet med Evald Eilertsen, som hun traff under innspillingen av «Top Model», friskt i minnet. Forholdet endte i en bitter rettsstrid.

På spørsmål fra Dagbladet om hun virkelig hadde gitt opp kjærligheten, svarte Vendela, ironisk nok:

- Man vet jo selvfølgelig aldri. Folk pleier å finne hverandre på «Farmen», har jeg skjønt. Er det noen single folk som er med? He-he.

Vendela var gift med tidligere Venstre-nestleder Olaf Thomessen (50) mellom 1996 og 2007. Eksparet har to døtre sammen - og har fortsatt god kontakt.

Det begynner for øvrig å bli en stund siden Petter Pilgaard hadde kjæreste. Mange husker ham kanskje som samboer i TV 2-serien «Petter elsker Mari», som etter mye rabalder endte med at forholdet ble avsluttet foran åpent kamera.

Seoghør.no har forsøkt å komme i kontakt med Petter Pilgaard, foreløpig uten hell.

PÅ FERIE: Se og Hør møtte «Farmen Kjendis»-duoen under oppholdet på den spanske øya. Video: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Fikk frokost på senga av døtrene - og eksmannen.