Janne Tyldum (50) er død

Filmprodusenten ble 50 år gammel.

DØD: Janne Tyldum har gått bort, 50 år gammel. Her fotografert med sin daværende ektemann Morten Tyldum i London i 2014. Foto: NTB scanpix
DØD: Janne Tyldum har gått bort, 50 år gammel. Her fotografert med sin daværende ektemann Morten Tyldum i London i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Filmprodusent Janne Tyldum har gått bort, 50 år gammel. Det skriver datteren hennes, Jeanette Tyldum, på Facebook. Hun er kjent med at Se og Hør omtaler innlegget.

«Nå forsøker vi å navigere oss gjennom alle kolliderende følelser, praktiske gjøremål og prøver å normalisere dagene. Setter likevel stor pris på alle varme tanker og ord vi har fått», skriver hun i innlegget.

Janne Tyldum var tidligere gift med den norske Oscar-nominerte regissøren Morten Tyldum (52). I et intervju regissøren gjorde med Bergens Tidende i februar, kom det fram at de to ikke lenger var et par, og at regissøren har funnet lykken på ny med Porsche Thomas - som lager tv-programmer med veganer-fokus.

Janne Tyldum etterlater seg en sønn, som hun har med Morten Tyldum, samt to døtre fra et tidligere forhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer