Vendela Kirsebom og Janne Formoe:

Janne Formoe om kritikken fra Vendela: - Jeg er lei meg

Vendela reagerte sterkt på kommentarene fra konferansier Janne Formoe under Se og Hørs 40-årsfeiring.

SPYDIGHET: Vendela Kirsebom følte seg latterliggjort av en kvinnelig konferansier på en kjendisfest i regi av Se og Hør. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september feiret Se og Hør hele 40 år på rød løper.

Jubileet ble markert med en storslått feiring i Oslo Spektrum og en påfølgende festmiddag ved Gamle Logen for flere av de celebre gjestene.

Det var under den sistnevnte festmiddagen at Vendela Kirsebom (52) følte seg uthengt av den kvinnelig konferansieren. Dette kom frem under mandagens episode av tv-serien «Vendela + Petter».

- Følte meg veldig utilpass

- Det var en fantastisk hyggelig kveld til å begynne med, men så ble det bare ekkelt, vondt og ubehagelig. Jeg følte meg liksom veldig utilpass.

I episoden forteller Vendela at hun satt og spiste og koste seg under middagen, men så dukket det opp det hun beskriver som «noe forferdelige greier» fra scenen. Modellen sikter til en spøk som skal ha dreid seg om aldersforskjellen på 13 år mellom henne og Petter. Konferansieren skal blant annet ha fleipet om at Vendela kunne ha vært moren hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer