Janne Formoe ikke lenger singel:

Janne Formoe har fått ny kjæreste

Skuespilleren skal ha funnet lykken med brannmann.

NYFORELSKET: Etter det Se og Hør erfarer skal skuespiller Janne Formoe ha funnet kjærligheten på ny. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
NYFORELSKET: Etter det Se og Hør erfarer skal skuespiller Janne Formoe ha funnet kjærligheten på ny. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Den populære «Neste sommer»-skuespilleren Janne Formoe (41) er ikke lenger singel.

Formoe skal ha blitt kjæreste med brannmannen Thomas Grimsgaard (42) fra Nesodden. Det skriver tirsdagens utgave av Se og Hør.

- Hun har aldri vært så lykkelig før. Janne stråler som aldri før, sier kilder nær paret til Se og Hør.

Romantisk reise

LES MER: Tirsdagens utgave av Se og Hør er i salg nå. Faksimile Se og Hør
LES MER: Tirsdagens utgave av Se og Hør er i salg nå. Faksimile Se og Hør Vis mer

Det var under en tur til Spania i høst at Formoe fikk øynene opp for 42-åringen.

- De så på hverandre under hele flyturen, forteller et øyenvitne som satt på samme fly.

Janne Formoe selv vil ikke kommentere forholdet overfor ukebladet.

Turbulent kjærlighetsliv

Tidligere har den kjente skuespilleren vært kjæreste med «Idol»-profil og artistmanager Jan Fredrik Karlsen (43), som hun har datteren Felicia (11) sammen med.

Formoe og Karlsen ble sammen for første gang for over ti år siden, men etter et par år tok forholdet slutt.

Siden den gang har duoen blitt sammen og gått fra hverandre igjen tre ganger.

PÅ OG AV: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen (t.h.) sammen med skuespiller Bjarte Hjelmeland på vei inn til Komiprisutdelingen i 2008. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
PÅ OG AV: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen (t.h.) sammen med skuespiller Bjarte Hjelmeland på vei inn til Komiprisutdelingen i 2008. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

- Alle som har gått fra hverandre vet at det bare er vondt. Man vil jo gjerne lykkes med å få til et liv med den man har barn sammen med. Jeg er typen som ikke gir meg før hver stein er snudd. Men det tradisjonelle A4-livet, det var ikke for oss, sa Janne Formoe om forholdet til Karlsen til ukebladet Tara i 2014.

41-åringen, som til våren er aktuell i en ny sesong av komiserien «Neste sommer» på TVNorge, har vært åpen om at hun syntes det var vanskelig å innse at hun måtte gi opp forholdet.

- Jeg skammet meg over at jeg ikke fikk forholdet til å fungere. Men jeg tenker ikke lenger at jeg ikke er like mye verdt fordi jeg ikke fikk det til, sa Formoe til Dagbladet Magasinet i mars 2014.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer