- Janne er min store kjærlighet

Jan Fredrik Karlsen snakker ut om av-og-på forholdet til Janne Formoe.

FLYTTER SAMMEN: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe kjøpte nettopp et nytt hus til 13 millioner kroner på Oslos beste vesktkant. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
FLYTTER SAMMEN: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe kjøpte nettopp et nytt hus til 13 millioner kroner på Oslos beste vesktkant. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
SEOGHØR.NO: I april kom nyheten om at Jan Fredrik Karlsen (39) og Janne Formoe (37) hadde blitt kjærester igjen - for fjerde gang.

Dette er fjerde gang de to gir sitt av-og-på-forhold en ny sjanse, og nå satser det forelskede paret tydeligvis alt på å få forholdet til å fungere igjen.

I ukens Se og Hør Weekend avsløres det nemlig at Jan Fredrik Karlsen har kjøpt seg et «townhouse» på beste Frogner i Oslo. Den nye familieboligen fikk en prislapp på hele 12 680 000 kroner. Både Janne og parets felles datter Felicia (8) er med på flyttelasset.

Til VG forteller den tidligere «Idol»-dommeren hvorfor han igjen og igjen går tilbake til den vakre sørlandsjenta.

- Den private sfæren er vanskelig og krevende å svare på. Men jeg kan si én ting: Jeg har kommet til den konklusjonen at Janne er min store kjærlighet. Det beskriver vel egentlig alt. Etter ni år har jeg og mine følelser, min kropp, mitt intellekt - mitt alt – blitt enige om at det er min store kjærlighet, sier han til VG.

Karlsen sier også at han er svært fornøyd med det nye huskjøpet.

- Ja, jeg kjøpte et hus forrige søndag. Med all den tiden jeg har viet til å utvikle Playroom, så har vel ikke fokuset på å bygge et hjem vært like stort som fokuset på å bygge verdier for selskapet. Når man så har klart å høste noe ut av verdiene man har skapt, så er dette den beste betalingen for meg og min familie. Nå skal jeg prioritere å bygge det hjemmet som skal være fundamentet vårt for fremtiden, sier han til VG.

Mandag fyller Karlsen 40 år og lørdag skal han feire den store dagen med venner og familie på hjemstedet hans Slemmestad.LES OGSÅ: Janne Formoe gir blaffen i hva andre synes om henne