EN SKRUE LØS?: - Det føles ikke godt, men jeg ville gjort det igjen, sier Janice om farens død. Foto: All Over Press
EN SKRUE LØS?: - Det føles ikke godt, men jeg ville gjort det igjen, sier Janice om farens død. Foto: All Over PressVis mer

Janice drepte sin far

Spinnville Janice Dickinson snakker ut om farens død - og ville sexhistorier.

SEHER.NO: - Da faren min hadde et hjerteinfarkt, kastet jeg pillene hans ut av vinduet på ambulansen, forteller tidligere supermodell Janice Dickinson (52) ifølge The Hollywood Gossip i et intervju med Reveal.

- Jeg drepte ham, men jeg angrer ingenting. Det føles ikke bra, men jeg ville gjort det samme igjen, forteller PR-kåte Janice om dagen da faren - som skal ha misbrukt henne seksuelt - døde.

Men kameraelskende Janice liker likevel å mimre litt rundt fortiden sin - særlig når det gjelder seksuelle eskapader. Tidligere har modellen pratet villig i vei om sine hete netter med store stjerner, og særlig Warren Beatty og Jack Nicholson har fått skryt for sine prestasjoner i sengehalmen.

- Peishyllen min pleide å være stappfull av Oscar-statuetter fra stjerner jeg hadde ligget med. Jeg ga dem tilbake til slutt, forteller hun ifølge The Hollywood Gossip.

Men hennes imponerende svartebok-liste til tross - Janice er ikke ferdig med sine erobringer.

- Jeg ville kn****t Simon Cowell på et blunk. Og kjæresten hans er ganske søt - jeg ville kn****t henne også, røper 52-åringen.

Selv Kate Moss' narkokjæreste Pete Doherty lar hun tvilen komme til gode:

- Jeg ville ikke dømt Pete Doherty ut fra hvordan han ser ut. Det kan hende han har en 12 fot lang penis.

Vi tipper at Janice ikke nøler med å spørre Kate Moss om dette faktisk stemmer...