NÅR ENDEN ER GOD Janet koser seg som hobbyfotograf, og viser samtidig frem en fyldigere bakpart.  Foto: All Over Press
NÅR ENDEN ER GOD Janet koser seg som hobbyfotograf, og viser samtidig frem en fyldigere bakpart. Foto: All Over PressVis mer

Janet Jacksons kilo-sjokk

Det går opp og ned her i livet.

SEHER.NO: Etter å ha est ut til det ugjenkjennelige i løpet av ett år, kunne Janet Jackson i fjor stolt frem sin nye og betydelig slankere kropp. Den lille superstjernen hadde tatt av 27 kilo og strålte som sol fra forsiden av diverse magasiner.


For bare seks uker siden gikk Janet (40) offentlig ut og sa at det var slutt på jojo-slankingen for godt og at hun endelig hadde funnet trivselsvekten. Nå ser det imidlertid ut som om kiloene har funnet veien tilbake til sangerinnens kropp.


De nye bildene er tatt i forbindelse med den amerikanske nasjonaldagen. Sammen med sin kjære, Jermaine Dupri, tilbrakte Janet ferien i en leid leilighet i Malibu  Også Jermaine ser ut til å holde tritt med kjærestens vektøkning.


På tross av de nyervervede kiloene tok paret en drøss med bilder av hverandre og koste seg med store måltider. Janet så svært avslappet ut i sin rosa pyjamas, og er tilsynelatende komfortabel med de ekstra kiloene.


Vi tipper likevel det ikke vil ta lang tid før dronningen av jojo-slanking knasker gulrøtter igjen.

LES OGSÅ: - Derfor ble jeg så feit