VENTER BARN: Janet Jackson venter for tiden sitt første barn, men om man skal tro eksmannen James DeBarge har hun et barn fra før.  Foto: Scanpix
VENTER BARN: Janet Jackson venter for tiden sitt første barn, men om man skal tro eksmannen James DeBarge har hun et barn fra før.  Foto: ScanpixVis mer

Janet Jacksons eksmann hevder at de har et barn sammen

Avslørte nyheten i en promo for tv-serien «Growing Up Hip Hop». 

SEOGHØR.NO: I 1985 skilte den amerikanske popstjernen Janet Jackson (50) seg fra artisten James DeBarge (53).

Nå hevder James at han og Janet fikk et barn sammen, skriver Fox News.

Dette avslører han i et klipp fra tv-serien «Growing Up Hip Hop».

- Jeg er lei av å holde hemmeligheter, forteller han til datteren sin, Kristina, i klippet.

Grunnen til at James velger å snakke med datteren sin om det, er fordi hun konfronterer ham angående en artikkel hun hadde lest, som handlet om nettopp dette ukjente barnet.

- Jeg er lei av å ikke fortelle sannheten. Det er på tide å fortelle sannheten. For å være ærlig med deg så visste jeg det ikke. Jeg trodde det ikke var noe barn, og jeg ville ikke tro det var sant, men det var det, forteller han datteren.

MUSIKKVIDEO: James DeBarge har vært artist i flere år. Han har også vært gift med Janet Jackson, og nå kan det se ut som om de har et barn sammen. Vis mer Vis mer

Janet Jackson har enda ikke kommentert avslørelsen.

Venter barn

I april hintet Janet Jackson om at hun og ektemannen Wissam Al Mana (41) venter barn sammen.

Da delte nemlig artisten en filmsnutt med sine over tre millioner Twitter-følgere hvor hun beklaget for at hun måtte utsette verdensturnéen «Unbreakable» på grunn av familieplanlegging.

- Nå som vi er i gang med andre del av turneen har det plutselig blitt en forandring. Jeg synes det er viktig at dere er de første som får vite at mannen min og jeg er i gang med å planlegge familien vår. Derfor må jeg utsette turneen, fortalte hun med et stort smil om munnen.

Kort tid etterpå, i mai, meldte en rekke amerikanske medier at sangfuglen virkelig er gravid:

- Janet er i sitt andre trimester i svangerskapet, og hun og Al Mana har jobbet tett med en fertilitetsekspert, sa en kilde til E!News.com den gang.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR FORELDRE: Janet Jackson og Wissam Al Mana venter barn sammen. 
BLIR FORELDRE: Janet Jackson og Wissam Al Mana venter barn sammen.  Vis mer

Verner om privatlivet

Jackson, som er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, møtte den styrtrike forretningsmannen fra Qatar under en av sine konserter vinteren 2009. Like etterpå ble de kjærester.

I 2012 giftet paret seg i all hemmelighet, og først året etter bekreftet de selv bryllupet.

Jackson, som tidligere denne uka slapp singelen «Dammn Baby», har tidligere åpnet seg om sin drøm om å bli mor:

– Klart, jeg adopterer. Og jeg tenker at hvis det virkelig er en meningen at jeg skal få barn, så kommer det til å skje. Hvis det er Guds plan med meg, fortalte hun til Harper's Bazaar i 2009.

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen elsker norske «Skam»