<strong>VISER SEG IGJEN:</strong> Ryktene sier at Janet Jackson har flyttet til Saudi Arabia. Her er hun på shopping i Milano. 
 Foto: MaHahui / Splash News/ All Over Press
VISER SEG IGJEN: Ryktene sier at Janet Jackson har flyttet til Saudi Arabia. Her er hun på shopping i Milano. Foto: MaHahui / Splash News/ All Over Press Vis mer

Janet Jackson viste seg for første gang på mange måneder

Janet Jackson har holdt seg i skyggen siden oktober.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artisten Janet Jackson (48) har de siste månedene holdt seg unna rampelyset.

Sist gang Jackson viste seg var under Vouge Fashion Dubai Experience Gala på Halloween, der hun ankom med ektemannen Wissam Al Mana (38).

Ifølge toofab flyttet sangeren til Saudi Arabia etter at hun og ektemannen giftet seg i 2012, og har holdt seg unna rampelyset siden den gang.

Ryktene sier at hun i løpet av de neste to årene planlegger å flytte tilbake til USA.

Den ti år yngre businessmannen fra Qatar møtte Jackson under en av hennes konserter i 2009, og de ble sammen like etter.

«Control»-sangeren var nylig i Milano i Italia for å fornye klesskapet, og lot seg overraskende nok fotografere i storbyens gater.

<strong>PÅ SHOPPING:</strong> Janet Jackson på leting etter nye sko på butikken «Giuseppe Zanotti» i Milan, Italy. Foto: CM / Splash News/ All Over Press
PÅ SHOPPING: Janet Jackson på leting etter nye sko på butikken «Giuseppe Zanotti» i Milan, Italy. Foto: CM / Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Denne dressen skapte full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer