Janet Jackson hinter om at hun skal bli mor

- Mannen min og jeg er i gang med å planlegge familien vår, avslører hun.

LYKKELIGE: I syv år har Janet Jackson vært sammen med Wissam Al Mana. Nå kan det se ut som om familien snart får et nytt medlem. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: I syv år har Janet Jackson vært sammen med Wissam Al Mana. Nå kan det se ut som om familien snart får et nytt medlem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2012 giftet Janet Jackson (49) seg med den styrtrike forretningsmannen Wissam Al Mana (39) i all hemmelighet.

Sangfuglen møtte den ti år yngre milliardæren fra Qatar under en av sine konserter vinteren 2009, og de ble sammen like etter.

Nå tyder mye på at paret skal bli foreldre, melder flere amerikanske nettsteder.

Onsdag delte nemlig artisten en filmsnutt med sine over tre millioner Twitter-følgere hvor hun avslører at hun må utsette den pågående verdensturnéen fordi hun og ektemannen planlegger familien.

- Hei folkens. Som dere sikkert vet, så lanserte jeg verdensturnéen Unbreakable 31. august. Først og fremst så vil jeg takke alle fans for at dere har kommet og sett showet, starter hun med å si.

- Nå som vi er i gang med andre del av turneen har det plutselig blitt en forandring. Jeg synes det er viktigt at dere er de første som får vite at mannen min og jeg er i gang med å planlegge familien vår. Derfor må jeg utsette turneen, forteller hun mens hun har vanskelig for å skjule et stort smil.

- Jeg håper dere forstår at det er viktig for meg å gjøre dette nå. Etter ordre fra legen må jeg hvile. Men jeg har ikke glemt dere, og jeg vil fortsette turneen så raskt jeg får anledning.

 

LES OGSÅ: - Når man først ønsker barn veldig sårt, så går det ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer