LYKKELIGE: I fire år har Janet Jackson vært gift med Wissam Al Mana. Nå får familien ett nytt medlem Foto: Reuters
LYKKELIGE: I fire år har Janet Jackson vært gift med Wissam Al Mana. Nå får familien ett nytt medlem Foto: ReutersVis mer

Janet Jackson (50) bekrefter babyryktene

- Vi takker Gud for denne velsignelsen.

SEOGHØR.NO: I mai begynte babyryktene å svirre rundt popstjernen Janet Jackson (50), da hun hintet om at hun var i ferd med å planlegge en familie.

Nå bekrefter «Rythm Nation»-sangerinnen til People at hun skal bli mamma for første gang.

- Vi takker Gud for denne velsignelsen, sier hun til bladet.

Janet Jackson har de siste månedene holdt en lav offentlig profil og nektet å kommentere spekulasjonene om at hun skal bli mamma - før nå.

Barnefaren er hennes ektemann Wissam Al Mana (41). Paret har vært gift siden 2012.

Utsatte turné

6. april delte artisten en filmsnutt med sine over tre millioner Twitter-følgere hvor hun avslørte at hun måtte utsette den pågående verdensturnéen fordi hun og ektemannen planla å stifte familie.

- Hei folkens. Som dere sikkert vet, så lanserte jeg verdensturnéen Unbreakable 31. august. Først og fremst så vil jeg takke alle fans for at dere har kommet og sett showet, starter hun med å si.

- Nå som vi er i gang med andre del av turneen har det plutselig blitt en forandring. Jeg synes det er viktigt at dere er de første som får vite at mannen min og jeg er i gang med å planlegge familien vår. Derfor må jeg utsette turneen, forteller hun mens hun har vanskelig for å skjule et stort smil.

- Jeg håper dere forstår at det er viktig for meg å gjøre dette nå. Etter ordre fra legen må jeg hvile. Men jeg har ikke glemt dere, og jeg vil fortsette turneen så raskt jeg får anledning.

Slo igjennom som barn

Janet Jackson er lillesøsteren til den avdøde popstjernen Michael Jackson.

I likhet med sin bror ble hun stjerne i ung alder. Som tiåring fikk hun sitt gjennombrudd i TV-serien «The Jacksons» sammen med flere av sine søsken.

Janet har tidligere vært gift to ganger.

KJENTE SØSKEN: Janet Jackson med sin berømte bror og popstjernekollega Michael Jackson under MTV Video Music Awards i 1995. Michael gikk bort i 2009. Foto: Reuters
KJENTE SØSKEN: Janet Jackson med sin berømte bror og popstjernekollega Michael Jackson under MTV Video Music Awards i 1995. Michael gikk bort i 2009. Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Janet Jackson hinter om at hun skal bli mor

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.