BLIR FORELDRE: I syv år har Janet Jackson vært sammen med Wissam Al Mana. Snart blir familien utvidet.  Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: I syv år har Janet Jackson vært sammen med Wissam Al Mana. Snart blir familien utvidet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Janet Jackson: - Jeg er gravid

Popstjernen er i sitt andre trimester.

SEOGHØR.NO: For en måned siden hintet Janet Jackson, som fyller 50 år mandag 16. mai, om at hun og ektemannen Wissam Al Mana (41) venter barn sammen.

Da delte nemlig artisten en filmsnutt med sine over tre millioner Twitter-følgere hvor hun beklaget for at hun måtte utsette verdensturnéen «Unbreakable» på grunn av familieplanlegging.

- Nå som vi er i gang med andre del av turneen har det plutselig blitt en forandring. Jeg synes det er viktig at dere er de første som får vite at mannen min og jeg er i gang med å planlegge familien vår. Derfor må jeg utsette turneen, fortalte hun med et stort smil om munnen.

Nå melder en rekke amerikanske medier at sangfuglen virkelig er gravid:

- Janet er i sitt andre trimester i svangerskapet, og hun og Al Mana har jobbet tett med en fertilitetsekspert, sier en kilde til E!News.com.

Jackson, som er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, møtte den styrtrike forretningsmannen fra Qatar under en av sine konserter vinteren 2009. Like etterpå ble de kjærester.

I 2012 giftet paret seg i all hemmelighet, og først året etter bekreftet de selv bryllupet. 

Jackson, som tidligere denne uka slapp singelen «Dammn Baby», har tidligere åpnet seg om sin drøm om å bli mor:

– Klart, jeg adopterer. Og jeg tenker at hvis det virkelig er en meningen at jeg skal få barn, så kommer det til å skje. Hvis det er Guds plan med meg, fortalte hun til Harper's Bazaar i 2009.

LES OGSÅ: Prins Harry åpner seg om tanken på å stifte egen familie