Jane Seymour i Playboy:

Jane Seymour (67) sjokkerer med Playboy-bilder

- Jeg er bare meg selv, det er viktig for meg.

ROSES: Skuespiller Jane Seymour har stilt opp i en større reportasje for magasinet Playboy. 67-åringen forklarer at hun aldri har følt seg bedre. Foto: NTB Scanpix
ROSES: Skuespiller Jane Seymour har stilt opp i en større reportasje for magasinet Playboy. 67-åringen forklarer at hun aldri har følt seg bedre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I den nyeste utgaven av magasinet Playboy viser den engelske skuespilleren Jane Seymour langt på vei at alder bare er et tall.

67-åringen har nemlig stilt opp til intervju og en større fotoshoot for det tidvis kontroversielle magasinet - 45 år etter at hun først poserte for bladet.

Bildene har fått stor oppmerksomhet i tradisjonelle, så vel som i sosiale medier.

- Langt mer sexy nå

Overfor Playboy forklarer Seymour - kanskje best kjent fra 90-tallsserien «Dr. Quinn, Medicine Woman» - at hun «aldri har vært mer tilfreds» med seg selv.

- Jeg føler meg langt mer sexy nå enn jeg gjorde da jeg var yngre, sier hun, og utdyper:​​

PRISVINNENDE. Jane Seymour har vunnet tre Golden Globe-priser i løpet av karrieren. Her poserer hun med den første prisen, som hun mottok i 1982 for rollen sin i «East of Eden». Foto: AP/ NTB scanpix
PRISVINNENDE. Jane Seymour har vunnet tre Golden Globe-priser i løpet av karrieren. Her poserer hun med den første prisen, som hun mottok i 1982 for rollen sin i «East of Eden». Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

- Tidligere var jeg litt sånn: «Herregud, det er meningen at jeg skal være sexy. Hva gjør jeg?». Det er en stor frihet i det å ha levd så lenge som jeg har gjort. Som min far pleide å si: «Jeg er komfortabel i mitt eget skinn», sier skuespilleren til magasinet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Overveldet

Flere medier melder at Seymour med dette er den eldste kvinnen som har blitt avbildet i Playboy.

Ifølge Fortune medfører dette ikke riktighet, da bladet i oktober 2006 publiserte et nakenbilde av den amerikanske skuespilleren Mamie Van Doren. Hun var 75 år på daværende tidspunkt.

Fotografiet av Van Doren var imidlertid sendt inn av en leser. Ettersom bildene av Seymour er tatt av Playboys egne fotografer, kan det på mange måter regnes som en milepæl i magasinets historie.

Skuespilleren legger ikke skjul på sin egen entusiasme rundt reportasjen.

- Jeg er overveldet av alle de positive tilbakemeldingene jeg har fått fra dere i forbindelse med Playboy-intervjuet. Husk alltid at ekte skjønnhet kommer innenfra, skriver 67-åringen på Instagram.

Saken fortsetter under:

Fristet til operasjon

I kommentarfeltet lurer flere på hvilke skjønnhetsrutiner Seymour sverger til. I motsetning til mange av hennes skuespillerkolleger, insisterer 67-åringen på at hun aldri har lagt seg under kniven.

- Jeg har aldri operert meg, eller tatt noen form injeksjoner. Jeg har ikke gjort noe. Så jeg ser fortsatt ut som meg selv. Jeg kjenner på fristelsen nesten hver dag, men så ser jeg på andre som har gjort det, og jeg kjenner dem ikke igjen. Jeg er bare meg selv, det er viktig for meg, sier hun til Playboy.

Seymour, som i disse dager er aktuell med tv-serien «Let’s Get Physical», har markert seg som skuespiller i nærmere 50 år. Det store gjennombruddet kom med James Bond-filmen «Live and Let Die» fra 1973.

Siden har hun blant annet medvirket i tv-seriene «Smallville», «How I Met Your Mother» og «Law & Order».

PLAYBOY: Den kommende Amazon-serien bygger på over 17 000 timer med film, samt 2 600 personlige notater fra Hugh Hefners personlig arkiver. Video: Amazon. Vis mer

​LES OGSÅ: Playboy-modell dømt for Snapchat-bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer