UNGDOMMELIG: I desember fyller Jane Fonda 78 år, men filmstjernen og fitness-dronningen lar ikke alderen sette noen grenser for stilen hennes. På Hollywood Film Awards i Beverly Hills søndag kveld, overrasket hun med en magekort jakke.  Foto: NTB Scanpix
UNGDOMMELIG: I desember fyller Jane Fonda 78 år, men filmstjernen og fitness-dronningen lar ikke alderen sette noen grenser for stilen hennes. På Hollywood Film Awards i Beverly Hills søndag kveld, overrasket hun med en magekort jakke. Foto: NTB ScanpixVis mer

Jane Fonda (77) viste magen på prisutdeling

Oscar-vinneren og trimguruen beviste at magetopper ikke er forbeholdt de yngre generasjonene på Hollywood Film Awards.Kast terning på kjendisantrekkene!

SEOGHØR.NO: Skuespiller Jane Fonda (77) har gjentatte ganger imponert med sitt svært ungdommelige utseende, både på magasinforsider og på den røde løperen.

Da hun inntok den røde løperen på Hollywood Film Awards søndag, overgikk imidlertid den doble Oscar-vinneren seg selv.

Nettstedet People er fra seg av begeistring over 77-åringens antrekk, som bestod av noe så dristig som en magekort omslagsjakke, nettingtopp og hvite rysjebukser med høyt liv - alt fra Balmains vår- og sommerkolleksjon for 2016.

Hva synes du om Jane Fondas antrekk på Hollywood Film Awards? Kast terning på henne og de andre Hollywood-stjernene nedenfor!

[views:embed:node_embed:block:82727]

Korte topper som viser øverste del av magen har lenge vært en yndet trend hos yngre Hollywood-stjerner. «Grace & Frankie»-aktuelle Fonda bryter imidlertid ny mark for en eldre generasjon med søndagens antrekk.

Saken fortsetter nedenfor.

GJØR SOM DE UNGE: Stjerner som (nr. to f.v) Demi Lovato, Selena Gomez og Kylie Jenner er mellom 55 og 60 år yngre enn Jane Fonda, og har lagt sin elsk på magetopper. Søndag kveld stod ikke 77-åringen tilbake for noen av dem.   Foto: NTB Scanpix
GJØR SOM DE UNGE: Stjerner som (nr. to f.v) Demi Lovato, Selena Gomez og Kylie Jenner er mellom 55 og 60 år yngre enn Jane Fonda, og har lagt sin elsk på magetopper. Søndag kveld stod ikke 77-åringen tilbake for noen av dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

La seg under kniven

Tidligere i år snakket Jane Fonda med W Magazine om sin nyervervede rolle som moteikon.

- Jeg synes det er morsomt at folk kaller meg et moteikon i min alder. Jeg innså bare at jeg ikke hadde så mye tid igjen, og at jeg ville vie stilen min mer oppmerksomhet. Jeg hadde en visjon: Jeg ville gi eldre kvinner et ansikt i kulturlivet, forklarte Fonda til magasinet.

Skuespilleren og fitness-guruen har imidlertid ikke lagt skjul på at hun har tatt plastiske operasjoner og fikset på tennene sine, selv om hun ikke er stolt av det.

- Jeg tok plastisk kirurgi. Jeg er ikke stolt over det. Men da jeg vokste opp ble jeg definert ut fra utseendet mitt i så stor grad. Jeg ble lært å tenke at hvis jeg ønsket å bli elsket, så måtte jeg være tynn og pen, fortalte Jane Fonda åpenhjertig til W Magazine i mai 2015.

Under helgens Hollywood Film Awards ble 77-åringen for øvrig hedret med prisen for beste kvinnelige birolle, for innsatsen sin i dramafilmen med den passende tittelen «Youth».

PRISVINNERE: Både Benicio Del Toro, Jane Fonda og Robert De Niro hentet hjem priser på Hollywood Film Awards 2015. De Niro, som mottok kveldens hederspris, kom sammen med datteren Drena De Niro. Foto: NTB Scanpix
PRISVINNERE: Både Benicio Del Toro, Jane Fonda og Robert De Niro hentet hjem priser på Hollywood Film Awards 2015. De Niro, som mottok kveldens hederspris, kom sammen med datteren Drena De Niro. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Se flere av prisvinnerne i listen nedenfor - og her kan du se samtlige av HFA-vinnerne:

Hollywood Career Achievement Award:

Robert De Niro

 

Hollywood Producer Award:

Ridley Scott, «The Martian»

 

Hollywood Director Award:

Tom Hooper, «The Danish Girl»


Hollywood Actor Award:

Will Smith, «Concussion»

 

Hollywood Actress Award:

Carey Mulligan, «Suffragette»


Hollywood Supporting Actor Award:

Benicio Del Toro, «Sicario»


Hollywood Breakout Actor Award:

Joel Edgerton, «Black Mass»

 

Hollywood Breakout Actress Award:

Alicia Vikander, «The Danish Girl»

LES OGSÅ: Taylor Swift overrasket med «Frozen»-stjerne