- Jan Werner tok ikke livet sitt

Sangerens foreldre ble såret over spekulasjonene rundt sønnens dødsårsak.

IKKE SELVMORD: Jan Werners foreldre, Thor-Egil og Helle Danielsen, er sikre på at sønnen ikke begikk selvmord. Foto: SCANPIX
IKKE SELVMORD: Jan Werners foreldre, Thor-Egil og Helle Danielsen, er sikre på at sønnen ikke begikk selvmord. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Jan Werners foreldre er glade for at de fikk stanset ryktene om at sønnen begikk selvmord. Nå mener de han endelig får hvile i fred, skriver Dagbladet. Det er fire år siden den 30 år gamle artisten gikk bort, 28. september 2006.

- For meg var ryktene om at Jan Werner begikk selvmord helt ja... dustete! Jeg snakket med ham tre timer før han døde. Jeg kjente gutten, sier moren Helle Danielsen.

Werners far, Thor-Egil Danielsen skrev boken «Bare Werner» for å avkrefte spekulasjonene rundt dødsårsaken. Der skrev han blant annet at selvmordsryktene såret veldig.

- Vi vet at Jan var langt nede en stund. Men han klarte å krabbe opp igjen, og i ukene før han døde var han på vei opp. Han hadde til og med fortalt oss at han hadde fått ny kjæreste, sier Thor-Egil.

- Da går du ikke og tar ditt eget liv, legger Helle til.

For foreldrene er det fortsatt tøft. Årene etter hans død har vært tunge - spesielt rundt høytidene og årstiden han døde på.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Utenkelig å ha kirkekonsert uten ham