«Maskorama»:

Jan Thomas tippet riktig: Jørn Lier Horst

- Da Marion sa at det var Jørn Lier Horst så bare datt det ned i hodet mitt. Det er ham. Marion tippet feil, men hun hadde jo rett!

HJELPER LESERNE: I de kommende ukene skal kjendisstylisten hjelpe Se og Hørs lesere. Foto: Se og Hør
HJELPER LESERNE: I de kommende ukene skal kjendisstylisten hjelpe Se og Hørs lesere. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den fjerde sesongen av det svært populære TV-programmet «Maskorama» smeller i gang sin fjerde sesong denne lørdagen. Hvem som befinner seg bak de spennende maskene, er som alltid, et lite mysterium.

Hvem som skjuler seg under de mystiske kostymene har stadig blitt et tema for diskusjon i sosiale settinger. Og mange, inkludert detektivpanelet, har grublet fælt over hvem sangfuglene egentlig er.

Tidligere i år kunne NRK bekrefte at det ble gjort store endringer i årets detektivpanel. De tre foregående sesongene har dette bestått av Marion Ravn (39), Nicolay Ramm (34) og Jan Thomas (56). Nå er imidlertid gutta byttet ut med Tete Lidbom (37) og Robert Stoltenberg (58).

Selv om kjendisstylisten ikke er å finne blant årets detektivpanel, skal han likevel hjelpe Se og Hørs lesere med å synse seg frem til hvem som kan befinne seg på scenen i år.

I de kommende ukene skal 56-åringen dele sine tips og triks for å se om han - og leserne - klarer å nøste opp i mysteriet «Maskorama».

Årets deltakere er:

KATTEPUSEN

Kjendisstylisten tror dette kan være Petter Stordalen, Morten Harket eller Stinius Maurstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.