Jan Thomas: Slik skulle du kledd deg, Julia!

Med litt klipp og lim ble Julia Roberts kjole perfekt. Se vår Oscar-spesial med Jan Thomas.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til mandag inntok de stivpyntede superstjernene den røde løperen under Academy Awards.

Tidlig mandag morgen gikk Se og Hørs eget motepoliti, Jan Thomas, gjennom en stor bunke bilder fra den røde løperen på Oscar, og det var spesielt en kvinne han stoppet opp ved: Julia Roberts. «Pretty Woman»-stjernens sorte blondekjole fra Givenchy falt på ingen måte i smak hos kjendisstylisten.

- Se for deg den kjolen i nude, med pastellrosa. Jeg synes bare dette er for heavy for henne, det blir for mye stoff. Det ser ut som en gresk begravelseskjole, er Jan Thomas' harde dom mot skuespillerinnen som var nominert for beste kvinnelige birolle i «August: Osage County».

- Hun er jo strålende vakker, men tenkt så fantastisk om det var slik, sier Jan Thomas og legger Julia Roberts hode på Matthew McConaugheys kone Camila Alves' kropp.

Kjendisstylisten drømmer om å se Julia i den pudderrosa kjolen Camilla var kledd i på den røde løperen. Den draperte kreasjonen signert Gabriela Cadena hadde vært langt mer passende enn den mørke blondekjolen filmstjernen valgte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer