Jan Thomas:

Jan Thomas sjarmerte motekongen

Kjendisstylisten fikk uventet kompliment under sitt Milano-besøk.

UVENTET TILBAKEMELDING: Jan Thomas sier til Seoghør.no at han syntes det er stas at motedesigneren Stefano Gabbana (t.h.) har lagt merke til og liker stilen hans. Foto: Privat/Scanpix
UVENTET TILBAKEMELDING: Jan Thomas sier til Seoghør.no at han syntes det er stas at motedesigneren Stefano Gabbana (t.h.) har lagt merke til og liker stilen hans. Foto: Privat/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig var Se og Hørs eget motepoliti i Milano, og det var på Dolce & Gabbana-visningen han ble hyllet for sin stil.

- Jeg var der som innkjøper for klesbutikken Kamikaze i Oslo, og på visningen var jeg kledd i DG-klær fra topp til tå, forteller Jan Thomas (49) til Se og Hør.

Min kollega Anders tok bilde av meg som han la ut på Kamikazes Instagram, og det tok ikke lang tid før det ble likt av selveste Stefano Gabbana, sjefen sjøl, forteller Jan Thomas.

Dolce & Gabbana er et verdensberømt italiensk motehus drevet av ekteparet Domenico Dolce (58) og Stefano Gabbana (54), som også er hoveddesignerne.

Partnerne er veldig populære i Hollywood, og har siden 1985 kledd opp superstjerner som Madonna, Lady Gaga, Isabella Rossillini, Kylie Minoge, Victoria Beckham.

Og nå altså Jan Thomas.

Det vil si, det er han selv som har stylet seg selv. For det er jo noe han kan. Og resultatet den dagen i Milano ble altså så bra at Motepolitiets stil altså falt i smak hos selveste motekongen.

- Da jeg møtte de andre sjefene hos Dolce ga de også direkte uttrykk for at de likte stilen min. At det var kommersielt og kult.

- Wow, se den genseren, sa de til meg, forteller Jan Thomas.

STJERNEDESIGNERE: Domenico Dolce og Stefano Gabbana har kledd opp flere av verdens mest kjente kvinner og menn. Her er de med med supermodellene Naomi Campbell, Eva Herzigova og Claudia Schiffer. Foto: Scanpix.
STJERNEDESIGNERE: Domenico Dolce og Stefano Gabbana har kledd opp flere av verdens mest kjente kvinner og menn. Her er de med med supermodellene Naomi Campbell, Eva Herzigova og Claudia Schiffer. Foto: Scanpix. Vis mer

- Jeg hadde på meg en kashmir-genser, bukser og sko til en verdi av nærmere 50.000 kroner, alt fra Dolce, så ikke rart de likte det de så, smiler han.

Den tidligere supermodellen, nå hardtarbeidende kjendisstylisten, Se og Hørs Motepoliti og forretningsmann, blir invitert til de store motehusene, og et par ganger i året reiser han til London, Paris og Milano for å være til stede under de store motehusenes aller viktigste visninger.

-Ja, jeg er en fagperson som jobber ræva av meg ellers i året. Så dette er noe jeg alltid gleder meg til. Ekstra stas er det selvsagt når jeg blir lagt merke til, sier han.

LES OGSÅ: - Jeg stortrives med livet mitt akkurat nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer