Jan Thomas overrasket Morten Ramm med sexy julekalender

Moteeksperten gjorde ære på komikeren på dristig vis.

<strong>PIKANT KALENDER:</strong> Kjendisstylist Jan Thomas (t.h.) sørget for at advehntstiden ble litt ekstra spesiell for komiker Morten Ramm. Foto: NTB scanpix/ Privat
PIKANT KALENDER: Kjendisstylist Jan Thomas (t.h.) sørget for at advehntstiden ble litt ekstra spesiell for komiker Morten Ramm. Foto: NTB scanpix/ Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Gjennom adventstiden er det mange, både barn og voksne, som teller ned til julaften med en eller annen form for julekalender.

I år fikk komiker Morten Ramm (39) imidlertid en julekalender helt utenom det vanlige.

Det røpet han selv i et innlegg på Instagram, der det kommer fram at kjendisstylist og Se og Hørs moteekspert, Jan Thomas (51), lagde en spesiell julekalender til ære for ham.

«Du får ikke noe mer julefred enn å lande etter en intens 24-dagers, skreddersydd julekalender fra Jan Thomas. Denne julevarmen varer helt til påske, og vel så det» skriver Ramm.

Skinnjakke-spark

I Instagram-innlegget har TV-profilen lagt ved et utvalg av Jan Thomas sine kalenderbilder, der den veltrente 51-åringen blant annet viser frem magemusklene sine.

I en av «lukene» er Jan Thomas faktisk såpass dristig at han kun holder et håndkle foran skrittet, mens resten av kroppen er fullstendig avkledd.

<strong>VÅGAL:</strong> Jan Thomas legger ikke skjul på at kalenderen etter hvert ble temmelig dristig. Foto: Privat
VÅGAL: Jan Thomas legger ikke skjul på at kalenderen etter hvert ble temmelig dristig. Foto: Privat Vis mer

Når Se og Hør slår på tråden til kjendisstylisten, som er på juleferie i Mexico, forteller han lattermildt om bakgrunnen for den temmelig brennheite julekalenderen.

- Det første jeg må si, er at man må ha en god dose selvironi! Jeg har kjent Morten Ramm en stund, jeg var gjesteprogramleder i «Torsdag kveld fra Nydalen», men vi har egentlig ikke snakket så mye sammen, sier han, og legger til:

- Så dette begynte vel egentlig med at han la ut et bilde av meg på Insta for et par år siden, der jeg har på meg en skinnjakke. Han skrev noe sånt som «Hvordan kan vi få tak i denne Kaptein Sabeltann-skinnjakken?» til bildet, og da svarte jeg ham: «Ved å overføre 78 000 kroner til min konto», for det var det jakken kostet! Og så har det vært litt tulling frem og tilbake etter det.

- Gjort med glimt i øyet

Jan Thomas forteller at det var et Instagram-innlegg av nyere dato, som Morten Ramm publiserte i november, som ga ham ideen til den frekke julekalenderen.

I praksis fungerte julekalenderen slik at moteeksperten publiserte et nytt bilde eller en filmsnutt på Instagram Stories hver dag, adressert til Morten Ramm. Og «lukene» var gjerne dekorert med julepynt-emojier eller strofer fra julesanger.

- Jeg er ikke fremmed for å legge ut lettkledde bilder, for jeg synes det er kjempegøy at folk reagerer sånn på det. Og så «repostet» Morten Ramm noen av disse bildene. Så da tenkte jeg at han skulle få et bilde av meg hver dag frem til jul, siden han tydeligvis var så opptatt av kroppen min, sier Jan Thomas lattermildt.

Kjendisstylisten legger ikke skjul på at bildene ble mer og mer vågale utover i kalenderen, og at det i stor grad skyldtes at han ble inspirert av den frekke og freidige responsen han fikk av Ramm.

- Dette er bare gjort med glimt i øyet og selvironi fra min side, og det virker som om kalenderen er blitt veldig godt tatt imot, sier han, og legger til:

- Jeg synes at selvironi hos andre er supersexy, det må man bare ha! Dette er jo ikke første gang noen harselerer litt med meg, men jeg tenker bare: «Kill them with love». Eller med kroppen din, i Mortens tilfelle! fastslår Jan Thomas muntert.

Det har foreløpig ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Morten Ramm.

LES OGSÅ: - Jeg er virkelig flau over egen oppførsel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer