FERIETRØBBEL: Den romantiske overraskelsesturen ble ikke helt slik paret hadde ventet. Foto: SCANPIX
FERIETRØBBEL: Den romantiske overraskelsesturen ble ikke helt slik paret hadde ventet. Foto: SCANPIXVis mer

Jan Thomas overfalt på fly

- Hun hadde drukket masse.

SEHER.NO: Kjendisstylist Jan Thomas overrasket sin kjære Christopher Mørch Husby med en sydentur i gave til hans 20-årsdag denne uken.

Men selv om den omtenksomme ektemannen hadde kjøpt førsteklasse-billetter på flyet til Las Palmas på Kanariøyene, ble flyturen ubehagelig.

 - Vi hadde brukt lite grann mer penger på billettene, fordi det var bursdagen min. Så begynte det med at «hele Norge» var der. Det kom en dame opp og hilste på, og hun var veldig full, forteller Christopher i bloggen allchristopher.com.

Det viste seg at den berusede kvinnen kom til å plage paret videre. Jan Thomas lå og sov i flysetet sitt da hun kastet en pute i fjeset på Christopher og begynte nærmest å antaste Jan Thomas.

- Hun hadde drukket masse og kom opp og begynte å kose ham i ansiktet, ta på ham i ansiktet, dra ham i håret mens han sover. Sånn gjør man jo ikke. Hun var helt gal, forteller Christoper videre i en lengre bloggutredning om parets ferietur.

Oppholdet på Kanariøyene sto ikke til forventningene. Det skulle vise seg å bli vanskelig for de nygifte å ha et privatliv, men "halve Norge" til stede.

Derfor vendte paret nesa mot Roma hvor de fortsetter ferien.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Se og få dere et liv