DRITJAKKE: Jan Thomas var kledd i en jakke av pytonskinn på premieresendingen av «Dritseint med Edel» på TV2 mandag.  Foto: Espen Solli/TV 2
DRITJAKKE: Jan Thomas var kledd i en jakke av pytonskinn på premieresendingen av «Dritseint med Edel» på TV2 mandag. Foto: Espen Solli/TV 2Vis mer

Jan Thomas med skinnjakke til 150 000 kroner

- Jeg ville imponere Edel, sier kjendisstylisten, som stilte i luksusklær fra topp til tå da han gjestet talkshowet på TV2.

SEOGHØR.NO:Under mandagens premiere av talkshowet «Dritseint med Edel», var hele Norges Motepoliti Jan Thomas Mørch Husby (47) en av gjestene.

Bak den pinlige programleder-karakteren Edel Hammersmark skjuler selvfølgelig Henriette Steenstrup (40) seg, og hun er ikke redd for å tøye grensene for hva rollefiguren hennes snakker om.

Stjernestylisten Jan Thomas er heller ikke redd for å tøye grenser. Han hadde ikke spart på noe da han skulle gjeste det nye talkshowet.

Stylisten var kledd i et luksusantrekk fra designerbutikken Kamikaze i Oslo. Jakke og sko var fra Tom Ford, og bukse fra Dolce & Gabbana.

Jakken var av ekte pytonskinn, og har en verdi på rundt 150 000 norske kroner. Den finnes i Tom Fords høstkolleksjon for 2014.

TV-TRIO: Jan Thomas var kledd i designerklær fra topp til tå da han var gjest i Henriette Steenstrups nye talkshow «Dritseint med Edel» på TV2 mandag. Truls Svendsen var også med i programmet.
TV-TRIO: Jan Thomas var kledd i designerklær fra topp til tå da han var gjest i Henriette Steenstrups nye talkshow «Dritseint med Edel» på TV2 mandag. Truls Svendsen var også med i programmet. Vis mer

Jan Thomas forteller at han hadde planlagt nøye hva han skulle kle på seg for studiobesøket hos selveste Edel Hammersmark.

CATWALK: Dolce &aGabbana-buksen Jan Thomas brukte på TV ble vist på catwalken i Milano tidligere i år. Mønstret forestiller rustninger.  Foto: All Over Press
CATWALK: Dolce &aGabbana-buksen Jan Thomas brukte på TV ble vist på catwalken i Milano tidligere i år. Mønstret forestiller rustninger. Foto: All Over Press Vis mer

- Antrekket er «over the top» med pytonjakke og mønstrede bukser. Jeg ville imponere Edel!  Jeg er en fan av sterke kvinner, så jeg måtte pynte meg litt, sier en smilende Jan Thomas til Se og Hør.

- Tom Ford er dyrt, men så er det jo pytonskinn, forklarer han.

Men det var nok den mønstrede buksa som vant oppmerksomhetskonkurransen blant de som så på.

Den spesielle buksa ble vist på catwalken i Milano i vår, og tilhører Dolce & Gabbanas høstkolleksjon for 2014.

- Jeg ler ennå

I «Dritseint med Edel» har Henriette Steenstrups  «Torsdag Kveld fra Nydalen»-karakter fått sitt eget humortalkshow.

Det var 401 000 TV-seere som fikk med seg det første programmet, noe som ga en andel på 36,8 prosent, ifølge kampanje.no.

Og Jan Thomas er en soleklar fan av programmet. På Instagram skriver han nemlig dette:

- Ler ennå etter å ha besøkt Edel på Dritseint på TV 2. Jeg tipper dette showet blir en suksess. Hva tror dere? 

LES OGSÅ: Få like intense øyne som Eva Longoria

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.