Jan Thomas har gått ned 14 kilo

Den norske TV-stjernen avslører at han har gått ned kraftig.

UTVIDER STALLEN: Jan Thomas Mørch Husby har fått med seg TV 2-værmelder Desta Marie Beeder til høstens «Happy Day». Foto: Stella Pictures
UTVIDER STALLEN: Jan Thomas Mørch Husby har fått med seg TV 2-værmelder Desta Marie Beeder til høstens «Happy Day». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag var det klart for TV 2s årlige høstlansering, der kanalen presenterte de fleste av sine programmer for denne høsten. Dit kom også Jan Thomas Mørch Husby (44), som i tiden framover er aktuell med sin tredje sesong av «Happy Day».    

At Jan Thomas nok en gang skal vise norske kjendiser hvordan de bør kle seg var kanskje ikke det som vekket mest oppsikt under onsdagens lansering. 44-åringen viste seg nemlig slankere enn han har vært på svært mange år.

- Har du blitt tynnere, Jan Thomas?

- Ja, jeg har nok gått ned rundt ti kilo. Nei, faktisk mer enn det. Jeg var vel oppe på 104 kilo. Nå veier jeg rundt 90, forteller kjendisstylisten til Seher.no.

Jan Thomas' vekttap har en - ifølge ham selv - ikke veldig komplisert årsak. Grunnen har å gjøre med harde dager under innspillingen av programmet hans.

- Det er på grunn av «Happy Day», ja. Jeg fartet rundt på opptak og diverse avtaler fem dager i uka, det var et skikkelig maratonløp jobbmessig. Da skjer det av seg selv. Men det er også et bevisst valg, avslører han.

Nytt av året er at Jan Thomas har fått med seg den nye, populære værmelderen på TV 2, Desta Marie Beeder, i stallen. Vakre Desta skal fungere som reporter i «Happy Day».

- Jeg har så lyst til å komme ut og møte mennesker. Men folk ber meg om ikke å være overalt. Så det har alltid vært snakk om å bringe inn en person som kan hjelpe meg og lette litt på trykket og ta rollen som reporter og reise rundt for å møte mennesker. Valget falt på Desta. Bare det å se på henne er svar nok på hvorfor hun ble valgt, sier Jan Thomas til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Katrines «Skal vi danse»-makker  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer