Jan Thomas fikk Torunn til å rødme

Kjendisstylisten sparte ikke på kruttet da tobarnsmoren ble ny. Se video!

SEOGHØR.NO: Torunn Sveen (40) var hjemme i mammapermisjon da hun så at Seoghør.no søkte etter kandidater til «Bli ny med Jan Thomas».

- Jeg følte meg så ufiks og kjedelig og sendte inn en søknad. Da jeg fikk vite at jeg var valgt ut, hadde jeg akkurat mistet jobben. Så da trengte jeg i hvert fall hjelp!

– Det er skummelt å gå i jobbintervjuer. Jeg trenger hjelp til å finne en presentabel klesstil, forklarer den ingeniørutdannede tobarnsmoren når hun møter Jan Thomas (48).

– Du skal ut og selge deg selv som arbeidstager. Den tryggheten du har faglig, må reflekteres på utsiden. Personen som skal intervjue deg, vil umiddelbart gjøre seg opp en mening basert på hvordan du ser ut. Og da kommer det fabelaktige yrket mitt til sin rett, forklarer Jan Thomas, som har store visjoner for Torunns halvlange hår.

– Du skal få en superkul bobfrisyre. Med stylingen og sminken blir du oppdatert, fresh og ny. Jeg har lyst til å få deg mer sexy!

PRAKTISK STIL: - Jeg setter vanligvis håret i en hestehale. Det er fordi jeg prioriterer ungene, ikke meg selv, forteller Torunn Sveen når hun møter Jan Thomas.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
PRAKTISK STIL: - Jeg setter vanligvis håret i en hestehale. Det er fordi jeg prioriterer ungene, ikke meg selv, forteller Torunn Sveen når hun møter Jan Thomas. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

– Det høres veldig bra ut, smiler Torunn i videoen du kan se øverst i saken.

– Ikke sant? Jeg ser du har det i deg. Vi må skru opp temperaturen.

– Jeg blir litt rød, ler 40-åringen.

LYSERE TIDER: Tobarnsmoren får stripet håret av frisør Mette Tryland på Jan Thomas Studio.
LYSERE TIDER: Tobarnsmoren får stripet håret av frisør Mette Tryland på Jan Thomas Studio. Vis mer

Kler seg for å skjule kroppen

Teamet på Jan Thomas Studio farger og klipper Torunns hår. Så blir brynene formet, før det legges profesjonell sminke.

– Jeg håper å få tips til hvordan jeg skal fremheve med klær – ikke bare skjule. Jeg har en stor skuff med tykke strikkejakker som jeg tar på for å skjule rumpa. Da skjuler jeg resten av kroppen også. Det er uniformen min, forklarer Torunn underveis.

Se hele makeoveren i videoen øverst i saken!

Jan Thomas har noe helt annet i tankene enn en stor strikkejakke. Torunn blir kledd opp i en korallfarget topp og et sort sekretærskjørt.

– Jeg føler at jeg har gått fra en grå mus til fargesprakende, sier 40-åringen når hun får se resultatet av makeoveren.

Selvtilliten gikk til topps

– Jeg liker skjørtet kjempegodt. Det fremhevet figuren. Jeg synes jeg fikk fin rumpe. Jeg har aldri hatt på meg et så trangt skjørt før.

– Det var en liten milepæl? spør Seoghør.nos reporter.

– Ja. Jeg har alltid pleid å dekke meg til med lange gensere. Nå føler jeg at jeg kan gå med korte overdeler, og det hadde jeg aldri turt ellers. Jan Thomas har pushet meg. Selvtilliten har gått fra to til ti! smiler tobarnsmoren, som får skryt av kjendisstylisten.

NY STIL: Du har fått en mer profesjonell stil, uten at du ser eldre ut, sier Jan Thomas mens han retter på trenchcoaten fra Tiger of Sweden. Under har hun topp fra samme merke og skjørt fra by Malene Birger. 
 Foto: Espen Solli/Se og Hør
NY STIL: Du har fått en mer profesjonell stil, uten at du ser eldre ut, sier Jan Thomas mens han retter på trenchcoaten fra Tiger of Sweden. Under har hun topp fra samme merke og skjørt fra by Malene Birger. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

– Det er veldig morsomt å se deg nå. For kroppsspråket ditt og den selvtilliten du viser, det er ikke til å sammenligne med i dag morges. Du gløder! fastslår Jan Thomas.

Les hele reportasjen i ukens Se og Hør Extra – i salg nå!

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER

LES MER: Brudd mellom Jan Thomas og Christopher