KRASS KRITIKK: Stylisten var ikke snau, når det kom til kritikken av statsministerfruens kjolevalg. - Hadde det vært null på terningen, ville du fått det, sa Jan Thomas. Foto: SCANPIX
KRASS KRITIKK: Stylisten var ikke snau, når det kom til kritikken av statsministerfruens kjolevalg. - Hadde det vært null på terningen, ville du fått det, sa Jan Thomas. Foto: SCANPIXVis mer

Jan Thomas får kjeft for kjolehetsen

- Det minner om ungdomsskolen, sier kulturminister Anniken Huitfeldt.

SEHER.NO: Kjendisstylist Jan Thomas mener at Ingrid Schulerud var blind da hun tok på seg Nobel-anrekket. Nå går Anniken Huitfeldt ut og forsvarer statsministerfruen og de andre som fikk dårlige terningkast. Hun mener kritikken minner om ungdomsskolen.

- Jeg tar Jan Thomas kritikk lite alvorlig. Jeg tror ikke at han er ondsinnet, men er det noe alle vet, og det er er at slanke kvinner kler det meste, mens andre kvinner kanskje ikke ser like bra ut i ballkjoler. Det blir et snev av kroppsbedømmelse i dette, sier Huitfeldt til Dagbladet.

Nervepirrende
Huitfeldt forteller at det er nervepirrende for en politiker å stille opp på gallamiddager å vite at man i etterkant vil få et terningkast.

Selv stilte hun og andre politikere opp i bunad mot terningkastene på Slottsmiddaegn i 2005.

Får støtte
Eli Hagen støtter derimot Jan Thomas krasse kritikk.

-Jeg har tålt mye dritt og fått dårlige terningkast. Det er tøft, men i denne sammenhengen er jeg enig med Jan Thomas.

- De har faktisk et ansvar å kle seg ordentlig når de representer sitt parti på Nobel-Gallaen. Det er lov å spørre noen om man kan gå slik, sier hun.

Seher-leserne enige med Jan
90 prosent av de som stemte på Seher.no tirsdag, oppga at de er enige med Jan Thomas i at statsministerfruens kjole var skrekkelig.

Eller som Jan Thomas selv formulerer det i Se og Hør:

"Kjære Ingrid: Jeg vet at du ikke er noen stylist, men du har da synet i behold? Det som er så merkelig er jo at du har få utfordringer når det kommer til utseende og kroppen din. Så dette var rett og slett FLAUT! Ikke en gang som duk eller gardin på den lokale bingosjappa hadde dette grusomme stykket stoff gjort seg."

Og:

"Skal man representere Norge er dette latterlig. Fy skam! Hadde det vært null på terningen, ville du fått det"

Hva synes du? Ta debatten på Sol.no!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Drar tilbake til Hollywood