FAVORITT: Ifølge spilleselskapet Betsafe.com vil Jan Thomas klatre til topps i årets "Skal vi danse". Foto: Skal vi danse 2009
FAVORITT: Ifølge spilleselskapet Betsafe.com vil Jan Thomas klatre til topps i årets "Skal vi danse". Foto: Skal vi danse 2009Vis mer

Jan Thomas er dansefavoritten

Gir lavest odds hos bookmakerne.

SEHER.NO: Kjendisstylisten Jan Thomas Mørch Husby klatrer til topps på lista over bookmakernes favoritt til å vinne "Skal vi danse".

- Når vi tenker på hvor langt for eksempel Blomster-Finn (nummer 4 i 2006, red. anm.) ble båret frem i konkurransen, så har Jan Thomas alle forutsetninger for å vinne. Han er godt trent og har 98 prosent score hos damene - samt at han er et homoikon. Han kommer til å sanke stemmer hos de aller fleste seerne, sier oddssetter Bjarthe Westerheim i spillesselskapet Betsafe.com.

Selskapet tror Jan Thomas' tøffeste utfordrere vil bli Mia Gundersen og Anita Valen.

- Mia har mye dans i seg etter en rekke musikaler, og hun trives helt klart på scenen og i rampelyset. Anita Valen er som idrettsutøvere flest, vanvittig konkurranseinnstilt.

Gundersen røpet at hun skulle være med i "Skal vi danse" foran Seher.nos kamera i juni.

- Ja! Fordi jeg fikk et kamera og en mikrofon rett opp i ansiktet. Og så hadde jeg fått streng beskjed om å holde tett! Jeg ble bare så paff. Men så klarte jeg å ikke røpe det, men hele fjeset mitt... det bare lyste at jeg skulle være med. Dermed var det ute overalt, sa hun til Seher.no i ettertid.

Westerheim tror deltagere som Hallvard Flatland, Ole Klemetsen og Svein Østvik vil slite i årets dansekonkurranse.

Om "Charter-Svein" skulle vinne, kan du innkassere 16 ganger innsatsen.

- Charter-Svein har bøttevis med sjarm, men det alene vil nok ikke ta ham helt til topps. Det vil nok skorte en del teknisk når det strammer seg til - mens Ole Klemetsen neppe vil være den som blåser liv i det gamle Ali-utsagnet: "Dance like a butterfly - Sting like a bee".

Her er odds-lista:

Jan Thomas - 4.00
Mia Gundersen Leliënhof - 5.00
Anita Valen de Vries - 7.00
Ellen Arnstad - 8.00
Elin Tvedt - 9.00
Triana Iglesias - 10.00
Margrethe Røed - 10.00
Carsten Skjelbreid - 11.00
Hallvard Flatland - 14.00
Ole Klemetsen - 14.00
Svein Østvik - 16.00