TILTALT FOR VOLD: Cristopher Mørch Husby (28) må møte i retten, tiltalt for å ha utøvd vold. Foto: NTB Scanpix.
TILTALT FOR VOLD: Cristopher Mørch Husby (28) må møte i retten, tiltalt for å ha utøvd vold. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Jan Thomas' eks-mann Christopher Mørch Husby:

Jan Thomas' eksmann tiltalt for vold mot kvinne

Kjendis-stylist Cristopher Mørch Husby (28) må møte i retten, tiltalt for å ha utøvd vold. - Jeg kjenner meg ikke igjen i påstanden, sier han til Se og Hør.

(Seoghør.no): Det var natt til 7. mai i år at Christopher, som tidligere var gift med kjendisstylist Jan Thomas (50), skal ha utøvd vold mot en kvinne på et utested i Jessheim i Akershus.

Han skal ha dyttet kvinnen kraftig i brystet «slik at hun falt bakover og tok seg imot med venstre arm med den følge at armen brakk», heter det i tiltalen.

Statsadvokatene i Oslo har tiltalt Christopher for hendelsen, og 6. april neste år må han møte i retten for å forklare seg.

ERKJENNER IKKE STRAFFESKYLD: Chrisopher Mørch Husby stiller seg uforstående til tiltalen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ERKJENNER IKKE STRAFFESKYLD: Chrisopher Mørch Husby stiller seg uforstående til tiltalen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Erkjenner ikke straffskyld

- Min klient erkjenner å ha skjøvet kvinnen vekk, men foranledningen og omstendighetene vil han komme tilbake til under rettssaken. Han erkjenner ikke straffskyld, og stiller seg uforstående til tiltalen. Det sier hans forsvarer, advokat Håkon Bodahl-Johansen, til Se og Hør.

Se og Hør har vært i kontakt med Christopher Mørch Husby. Han utdyper hva som har skjedd:

- Jeg hadde vært med min mor og lillebror på en restaurant hjemme på Jessheim og kan bekrefte episoden det siktes til. Men jeg kjenner meg ikke igjen i verken hendelsesforløpet eller beskrivelsen av hva som skjedde, sier han til Se og Hør.

Kjenner ikke kvinnen

- Både familien min og jeg stiller oss derfor undrende til tiltalen og ser frem til å få oppklart dette. Jeg kjenner ikke vedkommende og ønsker ikke å dra henne inn i mediebildet på noen som helst måte, forteller Christopher, og fortsetter:

- Om jeg fortalte min versjon ville det føre til oppslag der påstand står mot påstand. Det ønsker jeg ikke å bidra til. Derfor kommer jeg ikke til å si mer om denne saken, sier Christopher Mørch Husby til Se og Hør.

KJENDIS-STYLISTER: Eks- paret Jan Thomas og Christopher er fortsatt forretningspartnere, til tross for at de to skilte seg i 2015. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør.
KJENDIS-STYLISTER: Eks- paret Jan Thomas og Christopher er fortsatt forretningspartnere, til tross for at de to skilte seg i 2015. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør. Vis mer

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med den berørte kvinnen, foreløpig uten hell.

Stylist-par

Christopher og Jan Thomas ble offisielt et par da Christopher arbeidet Jan Thomas' personlige assistent i 2007. Da var Cristopher bare 19 år gammel. De to giftet seg året etter.

Christopher og Jan Thomas jobbet sammen i alle årene de var kjærester, blant annet under kåringen av «Årets best kledde» for Se og Hør. I 2013 ble de kåret til et av Norges hotteste par av Se og Hørs ekspertpanel. Paret var også forretningspartnere og felles eiere av frisørsalongen Jan Thomas Studio, produktserien ved samme navn og en rekke andre prosjekter.

I mars 2015 kom sjokknyheten om at kjendisstylisten Jan Thomas (50) og ektemannen Christopher Mørch Husby (28) skulle skilles etter syv års ekteskap.

- Det ble rett og slett altfor mye fokus på jobb, og altfor lite tid til å pleie kjærligheten, uttalte Jan Thomas til Se og Hør den gang.

Mange lurte på hvordan samarbeidet ville gå etter bruddet, men til Se og Hør fortalte Christopher at de to fortsatt er kolleger på jobb, og at det er helt uproblematisk å jobbe med eksmannen.

- Vi samarbeider veldig bra. Det er lite som er annerledes, fortalte han til Se og Hør Extra.

«Skal vi danse»- deltaker

Kort tid etter bruddet med Jan Thomas, var Christopher å se som deltaker i «Skal vi danse». Dermed gjorde 25-åringen som sin tidligere ektemann gjorde i 2009, og konkurrerte om seier i den populære dansekonkurransen.

- Det blir godt å gjøre noe som handler kun om meg. Da har jeg full kontroll, sa han til Se og Hør den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

TRAKK SEG: Christopher trakk seg som deltaker i «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
TRAKK SEG: Christopher trakk seg som deltaker i «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Han hadde ingen problemer med at han fulgte i eksmannens fotspor, men syntes tvert imot at det var gøy at Jan Thomas hadde deltatt tidligere.

Etter seks sendinger, valgte han imidlertid å trekke seg fra den krevende konkurransen.

- Jeg gikk inn i dette med åpne øyne, og gledet meg veldig til å være med i «Skal vi danse», men det har blitt for mye for meg de siste ukene med både dans, jobb og privatliv. Med så mye jobb, og så mye som Skal vi danse krever, har jeg har gått mange runder med meg selv før jeg med tungt hjerte har tatt denne avgjørelsen, forklarte Mørch Husby den gang i en uttalelse fra TV 2.

LES OGSÅ: Christopher Mørch Husby angret på kjærlighetstatovering