- Jan Thomas, du er skjønn!

Ari Behn hyller Se og Hørs motepoliti etter terningkast seks.

SEOGHØR.NO: Fredag forrige uke var prinsessegemal og forfatter Ari Behn (40) på plass i Fredrikstad for å hylle kompisen Harald Zwart (48).

Zwart hadde samme dag premiere på sin siste Hollywood-produksjon «Skyggejegerene: Demonenes by».

Ari Behn stilte i et stilig antrekk fra India, som han kjøpte da han var på tur med makker Per Heimly tidligere i år. 40-åringen kom også med en liten oppfordring til Se og Hørs eget motepoliti Jan Thomas:

- Maraja-antrekk, det må du også begynne med! Om ikke han triller terningen nå, så skjønner jeg ingenting.

I tirsdagens utgave av Se og Hør trillet Jan Thomas terning på Aris antrekk. Og Se og Hørs motepoliti gav prinsessegemalen terningskast 6!

- Antrekket ditt er tydelig, og det er en selvfølge for meg at du skal gå med det, Ari. Det er noe spennende og dyrisk over deg. Det at du skaper et eget uttrykk skal hylles. Jeg digger deg - dette er en klar sekser, fastslår Jan Thomas, som i fjor kåret Ari til Norges best kledde mann.

Da Se og Hør onsdag kveld møtte Ari Behn på premieren til «Peer Gynt», der Kåre Conradi spiller hovedrollen, var det en veldig glad, men overrasket Ari som mottok terningkastet.

- Gjorde jeg det? Det visste jeg ikke! Hørte du det Per (Heimly, journ.anm.)? Jan Thomas, du er skjønn, sier Ari til kamera før han sender ut et slengkyss.

Se video av den morsomme episoden øverst i saken!

LES OGSÅ:   - Godt å se at Harald stadig får leke i Hollywood