Jan Thomas bryter loven i TV 2-program

Kjendisstylisten kjører uten gyldig førekort.

FÅR REFS: Politiet liker dårlig at folk kjører uten førerkort, som Jan Thomas gjør i programmet «Happy Day» på TV 2. Foto: Faksimile fra TV 2
FÅR REFS: Politiet liker dårlig at folk kjører uten førerkort, som Jan Thomas gjør i programmet «Happy Day» på TV 2. Foto: Faksimile fra TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Jan Thomas Mørch Husby (43) har ikke norsk førekort, men i «Happy Day» kjører han bil i flere episoder. Det liker politiet dårlig.

- Jeg har et amerikansk førekort som må fornyes, så det å kjøre med det førekortet er nok litt i gråsonen, sier Jan Thomas til Her og Nå, før han bekrefter at han kjører bil i TV 2-programmet, men at han ikke kjører veldig langt.

Politiet mener imidlertid at det Jan Thomas gjør er ulovlig.

- Personer som kjører uten gyldig førekort vil normalt få en bot på 8000 kroner. Boten kan være høyere eller lavere hvis det foreligger spesielle forhold, sier kommunikasjonsrådgiver i Politiet, Martine Laeng til Her og Nå.

Ifølge bladet risikerer han også et halvt års utsettelse på nytt sertifikat.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Enkelte er i ferd med å nå grensen