LANDEPLAGE: Jan Thomas planlegger å gi ut en sommerhit.  Foto: SCANPIX
LANDEPLAGE: Jan Thomas planlegger å gi ut en sommerhit. Foto: SCANPIXVis mer

Jan Thomas blir popstjerne?

Kjendisstylisten lager landeplage med Christian Ingebrigtsen.

SEHER.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (40) har planer om å lage sommerens store landeplage på musikkfronten, skriver VG.

Kjendisstylisten skal nemlig forsøke seg som popstjerne, og med seg på laget har han da fått tidligere A1-stjerne og låtskriver Christian Ingebrigtsen.

- Jeg er overbevist om at jeg har talent og kan synge. En gang fortalte Bettan og Hanne Krogh meg at jeg har god rytme. Og så har jeg fantastisk gehør, sier Jan Thomas til VG.

Og selv Ingebrigtsen virker imponert over kjendisstylistens iver.

- Jan Thomas har en frimodighet og en naturlig evne til å leke seg og ta utfordringer. Der enkelte vegrer seg og er redde, kaster han seg uti det, sier popstjernen.

De som følger med på kjendisstylistens program "Fra Hollywood til Parkveien" på TV 2 Zebra, vet også at Jan Thomas lenge har hatt planer om å satse på musikken, og ønsket å gi ut en singel.

Og blant de han kunne tenke seg å samarbeide med er også puppepop-artist Lene Alexandra Øien.

- Tenk deg oss to i en musikkvideo. Jeg liker henne kjempegodt - hun er så morsom og liten. Det er ikke utelukket at hun blir med på denne låten, men vi må se om sangen passer. Man vet aldri hva man ender med i en sånn prosess, sier kjendisstylisten.

Men selv om singelen skulle vise seg å bli en gigantsuksess, planlegger ikke Jan Thomas å legge stylistkarrieren på hylla.

- Det blir kun denne ene sangen. Jeg følger en drøm jeg har hatt hele livet. Livet handler om å leke seg, trosse frykt og bryte grenser. Mens noen kjøper fly, golfbane eller får seg baby, så skal jeg gi ut en låt, sier han.

LES OGSÅ: - Suksessens bitre bakside

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.