FALT FOR TENNISSPILLER: Marte Krogh (42) og Jan Haudemann-Andersen (59) var tidligere gift. Nå har sistnevnte funnet lykken med Karoline Steiro (t.h.). Foto: Andreas Fadum / NTB Scanpix
FALT FOR TENNISSPILLER: Marte Krogh (42) og Jan Haudemann-Andersen (59) var tidligere gift. Nå har sistnevnte funnet lykken med Karoline Steiro (t.h.). Foto: Andreas Fadum / NTB Scanpix Vis mer

Jan Haudemann-Andersen:

Jan Haudemann-Andersen falt for 28-åring

Etter tre ekteskap har han funnet lykken med sin nye 31 år yngre kjæreste.

Publisert

(Seoghør.no): Nesten samtidig med at den styrtrike finansmannen Jan Haudemann-Andersen (59) giftet seg første gang i 1989, ble tennisspilleren Karoline Steiro (28) født.

Nå er de et nyforelsket par. Se og Hør kan nemlig avsløre at milliardæren etter tre ekteskap har funnet kjærligheten igjen.

Karoline Steiro er født i Bergen, men spilte for Stabekk tennisklubb i Bærum. Som 18-åring ble hun karakterisert som Norges desidert største kvinnelige tennistalent og var blant de 500 beste spillerne i verden.

Hun ble kåret til årets beste norske damespiller i 2007 og to år senere ble hun rekruttert til Univeristy of Virginia i USA med fullt tennis schoolarship.

Satset på økonomi

Det gikk imidlertid ikke lenge før den målbevisste ungjenta valgte å hoppe av idrettsjaget. I stedet satset hun på å skaffe seg en solid økonomisk utdannelse.

Steiro dro først til Italia der hun studerte internasjonal økonomi og finans i tre år. Og i fjor fullførte hun mastergrad i finans ved BI i Oslo.

Dette burde komme godt med nå som hun har satset på privat samspill med en av Norges rikeste menn.

Kort ekteskap

Haudemann-Andersen giftet seg med Marte Krogh (42) i mars 2014.

Finansmannen slo på stotromma og leide hele Hotel Continental til den gedigne bryllupsfesten. Men drøye to år etter det eventyrlige bryllupet, kunne Se og Hør avsløre at det var brudd.

KOSTBART BRUDD: Det ble ikke spart på noe da Jan giftet seg med Marte Krogh i Ris kirke i Oslo. Prisen skal ha vært om lag tre millioner kroner. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
KOSTBART BRUDD: Det ble ikke spart på noe da Jan giftet seg med Marte Krogh i Ris kirke i Oslo. Prisen skal ha vært om lag tre millioner kroner. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer

Marte Krogh ble kjent over hele landet i 1996 da hun hadde et kort forhold til kronprins Haakon (43). Hun er også kjent for å være en svært dyktig fiolinist og klesdesigner.

- Trygge foreldre

Etter bruddet i fjor tok hun opp tråden i motebransjen og lanserte sin egen kleskolleksjon «Koma by Marte».

I forbindelse med skilsmissen fikk Se og Hør følgende uttalelse fra paret: «Etter åtte års samliv, har vi besluttet å skille lag. Vårt forhold fortsetter i vennskaplighet som trygge foreldre for vår felles datter.»

Haudemann-Andersen har tre barn fra tidligere forhold.

Samboere

Etter det Se og Hør erfarer flyttet spreke og flotte Karoline Steiro inn i luksusvillaen til milliardæren på Oslos beste vestkant allerede i fjor.

Samtidig ble hun ansatt som styreleder i Haudemann Andersens finansselskap Oppenheim AS.

Men det var først da Platou-sjef Peter M. Anker feiret 60-årsdagen sin på Theatercafeén i Oslo nylig, at paret viste sine følelser for hverandre offentlig.

Se og Hør har forsøkt å få kontakt med Jan Haudemann-Andersen, men han har ikke besvart vår henvendelse.

LES OGSÅ: Disse kjendisbruddene husker vi best fra 2016

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer