MERKER RASTLØSHETEN: Stian Blipps samboer Jamina Iversen får føle programlederens TV-abstinenser på kroppen. Nå er bergenseren utpekt til å lede Gullruten 2016 i midten av mai.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
MERKER RASTLØSHETEN: Stian Blipps samboer Jamina Iversen får føle programlederens TV-abstinenser på kroppen. Nå er bergenseren utpekt til å lede Gullruten 2016 i midten av mai. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

- Jamina mener jeg må komme meg ut

Kjæresten får merke det når Stian Blipp er ute av TV-ruta - nå er han heldigvis klar for å lede Gullruten.

SEOGHØR.NO: Etter å ha ledet TV 2-programmet «Mitt Dansecrew» i starten av 2015, annonserte Stian Blipp (26) at han ville ta seg en pause fra skjermen.

Nå er det et drøyt år siden den energiske bergenseren har fylt TV-rutene over det ganske land.

Den 13. mai er han imidlertid tilbake med et brak, som programleder for TV 2s prisutdeling «Gullruten». Det avsløres i en pressemelding referert av blant annet Dagbladet.

26-åringen innrømmer til VG at det har vært litt utfordrende å klare seg uten TV-oppmerksomheten, og han erkjenner at kjæresten Jamina Iversen også har fått merke dette:

- Hun merker nok rastløsheten; hun vet når abstinensene kommer, og mener jeg må komme meg ut, sier Stian Blipp til avisen.

Saken fortsetter under bildet.

TV-FJES: Stian Blipp har deltatt i og ledet en lang rekke programmer på TV 2. Her er han sammen med artist Lise Karlsnes (midten) under en «Mitt Dansecrew»-sending i januar 2015. Foto: NTB scanpix
TV-FJES: Stian Blipp har deltatt i og ledet en lang rekke programmer på TV 2. Her er han sammen med artist Lise Karlsnes (midten) under en «Mitt Dansecrew»-sending i januar 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Stand-up og musikal

Overgangen fra å være med på åtte TV-programmer på tre og et halvt år til ikke å drive med TV, har det sjarmerende multitalentet prøvd å takle ved hjelp av lignende adspredelser.

- Heldigvis har jeg jo litt sånn mindre og mer letthåndterlige ting å drive med. Dansing og stand-up, for eksempel. Ja, det har hendt jeg har tatt en telefon for å sikre meg 15 minutter på en stand-up-scene. Det virker. En stund, forteller Blipp til VG.

Saken fortsetter under bildet.

BLIPP OVERTAR: I 2015 var det komikerduoen Cecilie Steinmann Neess og Jakob Schøyen Andersen som var programledere for Gullruten i Bergen.  Foto: NTB scanpix
BLIPP OVERTAR: I 2015 var det komikerduoen Cecilie Steinmann Neess og Jakob Schøyen Andersen som var programledere for Gullruten i Bergen. Foto: NTB scanpix Vis mer

I tillegg til å lede «Gullruten», en av Norges mest stjernespekkede og glamorøse TV-show, er Stian aktuell på teaterscenen i år. Til høsten spiller han en av hovedrollene i musikalen «Singin' in the Rain», sammen med «Beat for Beat»-programleder Atle Pettersen (26).

Nylig fortalte duoen til Se og Hør at de ser frem til litt vennskapelig kniving under forberedelsene til musikalpremieren på Folketeateret i Oslo:

- Jeg må bare passe på at Blipp ikke blir bedre enn meg. Han er en sånn irriterende talentfull type. Han er til og med god til å synge! Jeg vet at vi kommer til å konkurrere i absolutt alt, sa Pettersen spøkefullt til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

KLARE FOR MUSIKAL: Stian Blipp og Atle Pettersen blir til høsten å se syngende og dansende på scenen i «Singin´ in the Rain». Foto: Tore Skaar
KLARE FOR MUSIKAL: Stian Blipp og Atle Pettersen blir til høsten å se syngende og dansende på scenen i «Singin´ in the Rain». Foto: Tore Skaar Vis mer

Lykkelig forelsket

Det var Se og Hør som avslørte at Stian Blipp hadde funnet lykken med tre år eldre Jamina Iversen før jul i 2013.

Siden den gang har paret blitt samboere og turtelduene har strålt sammen på den røde løperen - blant annet på «Gullruten» i 2015.

Tidligere har Blipp fortalt til Se og Hør at han og kjæresten kommer svært godt overens som samboere. I 2014 flyttet de inn i en leilighet til 6,7 millioner like ved Slottsparken i Oslo.

- For å si det sånn, det eneste vi har kranglet om er om det skal stå «Star Wars»-figurer ved siden av kaffemaski­nen, har Stian Blipp uttalt til Se og Hør.

I fjor sommer dro de to på en romantisk sommerferie til Indonesia, der Blipp lot hår og skjegg gro. I ettertid snakket Stian med Seoghør.no om hva kjæresten synes om hårveksten hans:

- Når vi først ble sammen så syntes hun skjegget klødde. Men nå har jeg hatt det så lenge at nå liker hun det veldig godt. Hun hadde nok villet at jeg skulle beholde det lange skjegget og bustete håret, sa Blipp til Seoghør.no i august 2015.

LES OGSÅ: - Jeg utelukker ingenting

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.