VIL PÅ COLLEGE: Jamie Lynn Spears har begynt å planlegge enda en test - denne gang for å komme inn på college. Foto: All Over Press
VIL PÅ COLLEGE: Jamie Lynn Spears har begynt å planlegge enda en test - denne gang for å komme inn på college. Foto: All Over PressVis mer

- Jamie planlegger college

Jamie Lynn Spears har begynt å tenke på framtiden.

SEHER.NO: Gravide Jamie Lynn Spears (16) tar store steg i livet sitt om dagen. Nå har hun bestått GED-eksamen - og tenker på sin college-fremtid, skriver People.

GED-eksamen er en test som må tas etter fullført ungdomskole. Og "Zoey 101"-stjernen besto med glans for drøye én måned siden - etter å ha scoret spesielt mye på leseforståelse. Nå ser 16-åringen fram til en ny, tøff prøve. Denne gangen ACT-testen, som kreves for å komme inn på college.

- Hun har allerede fått diplomen sin, og vil gjerne fortsette ved å ta ACT-testen. Hun kaster ikke bort tiden sin, folk kjenner henne ikke. Hvis hun bestemmer seg for noe, da få hun det også til å skje. Alle støtter henne, sier en venn av den unge stjernen til People.

I januar skrev Life & Style at Britneys lillesøster, som skal være snart seks måneder på vei, bruker nettene til heftig festing. Samme blad skrev den gang at det blir sagt at hun både røyker og drikker, og at det bekymrer mamma Lynne og pappa James.

- Hun har ofte gått ut sammen med vennene sine nylig, og vært ute lenge. Moren og faren hennes er begge bekymret for at Jamies festing ikke er bra for henne - eller barnet hennes, sa en kilde til bladet.

Gjort er gjort. Nå har tydeligvis Jamie fått skikk på livet...

LES OGSÅ: Lille-Spears blir mamma