FEM BARN: Nå er Jamie Oliver og kona Jools, foreldre til hele fem barn.  Foto: wenn.com
FEM BARN: Nå er Jamie Oliver og kona Jools, foreldre til hele fem barn. Foto: wenn.comVis mer

Jamie Oliver ble pappa igjen

Fembarnsforeldrene stråler av lykke og forelskelse på sosiale medier.

SEOGHØR.NO: Kjendiskokken Jamie Oliver (41) og kona Jools (41) har nå blitt fembarnsforeldre. Mandag la han ut et bilde av den nyfødte gutten på sin Instagram-konto, og gratulasjonene strømmer inn. 

- Alle i Oliver-familien er overrasket og veldig glade. Han kom trygt til verden og Jools var helt utrolig fantastisk. Utrolig behersket gjennom den naturlige fødselen. De to eldste jentene våre kom inn i rommet da babyen var født, noe som var fantastisk å være vitne til, skrev han. 

Men så fort bildet var pubilsert, var den store familien klare for å slappe av. 

- Det har vært en lang dag, så nå er vi klare for å slappe av. Det er så mye kjærlighet, velsigne vår lille gutt. Og masse kjærlighet til alle mødre der ute, dere er så fantastiske alle sammen at jeg blir helt stum. 

- Babyen har ikke fått noe navn enda, skriver han til slutt. 

Kona Jools delte også et bilde på Instagram hvor hun skrev at hun var veldig stolt av tenåringsdøtrene. 

- Den lille gutten var har nå kommet til verden, og vi er så glade, velsignet og takknemlige. Vi er forelsket på ny, og jeg er så stolt av mine to eldste døtre som klippet navlestrengen. Jamie var helten min, skriver hun. 

Ikke planlagt

I tillegg til den lille gutten, har de to barna Buddy Bear (5), Petal Blossom (7), Poppy Honey (14 og Daisy Boo (13). 

Da paret deltok på en premiere i mars, avslørte de at de blir fembarnsforeldre. 

TV-kokken sa at hele familien gleder seg veldig til å bli enda større, og at babyens kjønn ikke spiller noen rolle så lenge barnet er friskt.

- Jeg elsker barna mine. Jeg har en rar jobb og et rart liv, men familien får alt til å føles ekte.

- Jeg trodde opprinnelig at vi bare skulle få et par barn. Men jeg gjør som jeg blir fortalt, og Jools er fantastisk flink til å lage familie, så da henger jeg meg på, fleipet han til The Mirror på den røde løperen.

FULLT HUS: Jamie Oliver og kona Jools gledet seg til å få enda et lite sjarmtroll i hus. F.v: Petal Blossom Rainbow, Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela, og Buddy Bear Maurice. Bildet av familien er tatt i 2012. Foto: wenn.com
FULLT HUS: Jamie Oliver og kona Jools gledet seg til å få enda et lite sjarmtroll i hus. F.v: Petal Blossom Rainbow, Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela, og Buddy Bear Maurice. Bildet av familien er tatt i 2012. Foto: wenn.com Vis mer

Graviditeten kom som en overraskelse på alle, avslørte Jamie. 

- Jeg tror det, ja. Hvis ikke begynner det å bli litt latterlig. Jeg kan nesten ikke tro at jeg sier det, men dette var ikke planlagt. Jeg tror hele familien min tenkte «Er det virkelig sant?» da de fikk høre det, lo han, ifølge nettstedet.

I fjor feiret Jamie og Jools 15 år som ektepar, og han avslørte også hvordan han skjemmer bort kona for å gjøre henne lykkelig.

- Jeg gir henne egentlig hva enn hun ønsker seg. Massasjer, kyss, bilturer. Jeg gjør hva som helst. Jeg begynner å gå tom for triks, men masse kjærlighet og kosing pleier å holde.

LES OGSÅ: Jamie Oliver: - Jeg leste ikke en bok før jeg fylte 38 år

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.