Jamie Dornan ble pappa i hemmelighet

Babylykke for «Fifty Shades of Grey»-kjekkasen.

FIKK BARN: Jamie Dornan og kona Amelia Warner, som har vært et par siden 2010, har blitt foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix
FIKK BARN: Jamie Dornan og kona Amelia Warner, som har vært et par siden 2010, har blitt foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Jamie Dornan (33) og kona Amelia Warner (33) har blitt foreldre for andre gang, melder flere amerikanske nettsteder.

Nyheten om graviditeten kom i oktober da skuespillerparet, som har valgt å holde en lav profil i media, ble observert på spasertur i London og en liten babymage stakk frem under Warners kåpe.

Mandag denne uken ble en smilende 33-åring sett trillende på en barnevogn i Notting Hill i London sammen med en venninne, melder E! News.com.

Saken fortsetter under bildet.

STORESØSTER: Her er paret på trilletur med datteren da i Dublin i april 2014. Foto: NTB Scanpix
STORESØSTER: Her er paret på trilletur med datteren da i Dublin i april 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nyter tiden som pappa

«Fifty Shades of Grey»-stjernen giftet seg med Amelia i april 2013, og syv måneder senere ønsket de datteren Dulcie velkommen til verden.

- Jeg håper jeg er en god pappa. Det er den mest fantastiske tingen i verden å bli far. Det forandret livene våre totalt, men bare på en positiv måte.

- Jeg elsker farsrollen. De siste årene har vært ganske hektiske, men vi trives godt med å ha det slik, fortalte Dornan til Vogue i februar i fjor, ifølge nettstedet.

Kjekkasen siktet selvfølgelig da både til livet som småbarnsfar og den massive oppmerksomheten han og Dakota Johnson (26) fikk etter at det ble kjent at det var de som skulle spille Christian Grey og Anastasia Steele i det erotiske dramaet «Fifty Shades of Grey».

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR FILM: «Fifty Shades of Grey» kom ut på norske kinoer i februar i fjor, og ble fort en favoritt for kvinner verden rundt. Her er hovedrollene Dakota Johnson og Jamie Dornan.  Foto: NTB Scanpix
POPULÆR FILM: «Fifty Shades of Grey» kom ut på norske kinoer i februar i fjor, og ble fort en favoritt for kvinner verden rundt. Her er hovedrollene Dakota Johnson og Jamie Dornan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen er nå i full gang med innspillingen av «Fifty Shades Darker» i trilogien, og nylig kom nyheten om Kim Basinger (62) skal spille Greys tidligere elsker i den kommende filmen.

Filmatiseringen av boktrilogien «Fifty Shades of Grey», som hadde premiere på norske kinoer i februar i fjor, fikk mye oppmerksomhet for de mange erotiske scenene.

Nylig avslørte Dakota Johnson at hun gruer seg til å kaste klærne igjen.

- Det er aldri komfortabelt å bli sett på den måten. Spesielt fordi jeg er naken i en setting som ikke er privat, sa hun til Access Hollywood i januar.

EKSEN: Fra 2003 til 2005 var Dornan kjæreste med Hollywood-stjernen Keira Knightley. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: Fra 2003 til 2005 var Dornan kjæreste med Hollywood-stjernen Keira Knightley. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Se, så stor prinsesse Estelle har blitt