<strong>BETRODDE SEG:</strong> James Dean skal ha fortalt sin hemmelighet til Elizabeth Taylor da de to spilte sammen i Giganten, før Deans død.  Foto: Reuters
BETRODDE SEG: James Dean skal ha fortalt sin hemmelighet til Elizabeth Taylor da de to spilte sammen i Giganten, før Deans død. Foto: Reuters Vis mer

- James Dean ble misbrukt av presten sin

Elizabeth Taylor avslørte hemmeligheten like før sin død.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmikonet James Dean levde et kort og stormfylt liv til han døde bare 24 år gammel.

Han hadde imidlertid en hemmelighet som Elizabeth Taylor var en av få som kjente til.

Den nå avdøde filmskuespilleren avslørte hemmeligheten overfor journalisten Kevin Sessums, som lovet at den ikke skulle bli offentlig kjent før etter Taylors død.

- Da han var 11 år og moren gikk bort, begynte han å bli misbrukt av presten sin.

- Jeg tror det forfulgte ham resten av livet hans. Jeg vet det gjorde det. Vi snakket mye om det. Under innspillingen av «Gianten», satt vi oppe på nettene og snakket og snakket, og det var en av tingene han innrømmet overfor meg, skal Taylor ha sagt ifølge Huffingtonpost.

Etter at moren hans døde i 1940, skal Dean ha blitt sendt fra California til Indiana på samme tog som morens kiste, for å bo sammen med besteforeldrene sine.

For rollen i «Gianten» ble Dean den første i historien til å bli nominert til beste mannlige skuespiller etter sin død. I september 1955 gikk han bort etter en bilulykke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun hadde enorme smerter på slutten


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer