James Corden kastet buksa sammen med Beckham

Filmstjernen viste fram sin usjenerte side da han fikk fotballstjernen på besøk.

PARODIEN: David Beckham var med på spøken, da James Corden parodierte undertøyskongen i talkshowet The Late Late show mandag kveld.  Foto: All Over Press
PARODIEN: David Beckham var med på spøken, da James Corden parodierte undertøyskongen i talkshowet The Late Late show mandag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballstjernen David Beckham (39) har ved en rekke anledninger stilt kroppen sin til disposisjon i reklamefilmer - og foruten fotballen er det nok sexy undertøysreklamer vi forbinder ham mest med.

«Into the woods»-skuespiller James Corden (36) har nettopp gått i gang med talkshowet «The Late Late Show» på amerikansk TV, og har allerede fått flere kjendiser til å åpne seg på direkten - og David Beckham var ikke dårligere enn at han selv stilte i boksershortsparodi sammen med sin gode venn.

Poserer i sort/hvitt

De to britene hadde nemlig på forhånd spilt inn en reklamesnutt for det falske undertøysmerket «D&J Briefs», som de viste til ellevill jubel fra publikum.

I sort/hvitt-filmen poserer David og James i forskjellige positurer, mens det i bakgrunnen ruller en reklametekst de to har spilt inn sammen:

- For at en mann skal være oppriktig glad, må han være kapabel til å gå inn i seg selv. Man går hele livet rundt og blir overvåket, presset og dømt, sier Beckham med en alvorlig tone.

ORIGINALEN: David Beckham i undertøysreklame for Armani fra 2009. Foto: Stella Pictures
ORIGINALEN: David Beckham i undertøysreklame for Armani fra 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Er det en mening med livet? En mening med dagene som passerer?, spør Corden mens han føner sveisen til firebarnsfaren.

Avsluttningsvis kommer de to med et klart budskap til seerne.

- Skjønnhet stikker dypt. Det er det under som teller, hevder 39-åringen, før Corden legger til:

- «D&J Briefs»; undertøyet for menn med flotte kropper. Og David Beckham.

Bekreftet at det er hans rumpe

Kjekkasen, som er gift med designer Victoria Beckham (40), har millioner av fans rundt om i verden, men da Beckham sto modell for Hennes & Mauritz i 2013 måtte han avkrefte at det ble brukt noen andres bakende i reklamen.

- Ja, jeg kan bekrefte at det er min rumpe! Noen har påstått at jeg har brukt stand-in, men det er altså feil.

Se hele parodien i videoen under!

LES OGSÅ: Se, Harper Beckham elsker pappa

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer