James Corden kastet buksa sammen med Beckham

Filmstjernen viste fram sin usjenerte side da han fikk fotballstjernen på besøk.

PARODIEN: David Beckham var med på spøken, da James Corden parodierte undertøyskongen i talkshowet The Late Late show mandag kveld.  Foto: All Over Press
PARODIEN: David Beckham var med på spøken, da James Corden parodierte undertøyskongen i talkshowet The Late Late show mandag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballstjernen David Beckham (39) har ved en rekke anledninger stilt kroppen sin til disposisjon i reklamefilmer - og foruten fotballen er det nok sexy undertøysreklamer vi forbinder ham mest med.

«Into the woods»-skuespiller James Corden (36) har nettopp gått i gang med talkshowet «The Late Late Show» på amerikansk TV, og har allerede fått flere kjendiser til å åpne seg på direkten - og David Beckham var ikke dårligere enn at han selv stilte i boksershortsparodi sammen med sin gode venn.

Poserer i sort/hvitt

De to britene hadde nemlig på forhånd spilt inn en reklamesnutt for det falske undertøysmerket «D&J Briefs», som de viste til ellevill jubel fra publikum.

I sort/hvitt-filmen poserer David og James i forskjellige positurer, mens det i bakgrunnen ruller en reklametekst de to har spilt inn sammen:

- For at en mann skal være oppriktig glad, må han være kapabel til å gå inn i seg selv. Man går hele livet rundt og blir overvåket, presset og dømt, sier Beckham med en alvorlig tone.

- Er det en mening med livet? En mening med dagene som passerer?, spør Corden mens han føner sveisen til firebarnsfaren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer