«The Late Late Show»:

James Corden avslører babynyhet

Familien til karaoke-sjåføren utvides.

VENTER BARN: James Cordon og Julia Carey har vært gift siden 2012. Nå venter barn nummer tre for paret. Her avbildet under en Grammy-etterfest tidligere i år. Foto: NTB Ccanpix Republic Records
VENTER BARN: James Cordon og Julia Carey har vært gift siden 2012. Nå venter barn nummer tre for paret. Her avbildet under en Grammy-etterfest tidligere i år. Foto: NTB Ccanpix Republic Records Vis mer

(Seoghør.no): James Corden (38) har gjort stor suksess som programleder for «Late Late Show», som vises på den amerikanske TV-kanalen CBS.

Briten har spesielt blitt viet mye oppmerksomhet for «Carpool karaoke», konseptet der han inviterer superstjerner på biltur og synger deres hits.

Store navn som Justin Bieber, Katy Perry og Ed Sheeran har sunget duett med James Corden. Nå trenger TV-stjerna muligens en større bil - og nei, Spice Girls har ikke takket ja til «Carpool karaoke» .

Venter barn

Det er nemlig ikke bare tv-karrieren som blomstrer, men også privatlivet. James Corden og kona Julia Carey venter nemlig sitt tredje barn-

Representanter for «Late Late Show» har bekreftet den glade nyheten til Mirror.

Dermed har 38-åringen en travel tid i vente. I tillegg til hans populære talkshow, har amatørsangeren ledet flere store prisutdelinger. I år var han programleder for Grammy-utdelingen - som han også skal lede neste år.

Fra før av har James og Julia to barn, Max (6) og datteren Carey (2). Paret har vært gift siden 2012, og skal ha blitt spleiset av en felles bekjent, «Mamma Mia»-skuespiller Dominic Cooper.

GIFT: James Corden og Julia Carey har vært gift siden 2012 og har to barn sammen. Nå venter et tredje barn for paret. Foto: Dan Wooller / NTB Scanpix
GIFT: James Corden og Julia Carey har vært gift siden 2012 og har to barn sammen. Nå venter et tredje barn for paret. Foto: Dan Wooller / NTB Scanpix Vis mer

- Merkelig og absurd

I fjor sommer snakket humorprofilen om hvordan han møtte sin kone - samtidig som han tok et oppgjør mot kroppsidealet i Hollywood.

I et intervju med The Rolling Stone hevder han at overvektige personer aldri finner lykken i romantiske komedier.

- Jeg har aldri skjønt, når jeg ser på romantiske filmer, denne forestillingen om at mindre attraktive eller overvektige folk, av en eller annen grunn, ikke blir forelsket i hverandre, sa han til magasinet og fortsatte:

- Hvis dette forekommer, fremstilles det som merkelig og absurd - og slik er det ikke. Det er akkurat det samme. Jeg møtte min kone; hun hadde knapt en TV og jobbet for Save the Children. Vi satte oss ned sammen en kveld og vi falt for hverandre, sa han.

LES OGSÅ: Blac Chyna: - Jeg ble knust av hevnpornoen