Pierce Brosnan:

«James Bond»-stjernen mistet kona og datteren til kreft

 - Ser ikke på begeret som halvfullt, sier han.

DØDE: Pierce Brosnan ble enkemann da Cassandra Harris, hans kone, døde av kreft i 1991. Datteren deres mistet livet til samme sykdom i 2013. Dette bildet ble tatt i 1983. Foto: NTB Scanpix
DØDE: Pierce Brosnan ble enkemann da Cassandra Harris, hans kone, døde av kreft i 1991. Datteren deres mistet livet til samme sykdom i 2013. Dette bildet ble tatt i 1983. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Bøkene og filmene om den hemmelige agenten James Bond, alias 007, har fått en hel verden til å bite negler. Mange har gjennom årenes løp fått lov til å forevige spionen på skjermen, og blant dem finner vi den irske gentlemannen Pierce Bronsan (63).

63-åringen har spilt i fire «James Bond»-filmer, og var for siste gang agenten i 2002. Mens Bond ofte kommer seg ut av situasjoner helskinnet på en måte eller en annen, har ikke livet til Brosnan gått like enkelt for seg.

I 1991 mistet han kona Cassandra Harris, som døde av eggstokkreft. I 2013 skulle ulykken ramme familien igjen. Adoptivdatteren hans, Charlotte, døde av samme sykdom som krevde morens liv 22 år tidligere.

Saken fortsetter nedenfor.

- Ikke halvfullt

Brosnan har ikke lagt skjul på at sorgen har vært overveldende og tidvis altoppslukende.

Det skulle gå ti år fra Cassandra døde til han giftet seg på nytt, men han forteller nå at smerten fortsatt ofte kommer krypende fram.

I et portrett med magasinet Esquire går den spreke 63-åringen innom temaer som sosiale konvensjoner og hobbyer, men han forteller også om hvordan det er å leve med sorgen etter å ha mistet to av dem som sto han nærmest. For ett år siden døde også en av hans partnere, Beau Marie St. Clair, av eggstokkreft.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer