EN HET BOND-STUND: James Bond i en av sine mange hete stunder. Men denne gangen har 007 andre ting å stri med... Foto: AP/Scanpix
EN HET BOND-STUND: James Bond i en av sine mange hete stunder. Men denne gangen har 007 andre ting å stri med... Foto: AP/ScanpixVis mer

James Bond mistet fingertuppen

Det ble dramatisk da 007-gjengen skulle spille inn action-scene.

SEHER.NO: James Bond-stjernen Daniel Craig (39) ble onsdag fraktet til sykehus etter å ha blitt skadet under innspillingen av en actionfylt scene i den 22. 007-filmen, "Quantum of Solace". Craig skal ha mistet fingertuppen i tumultene som oppsto.

Dette er andre gang på to uker at Craig har blitt skadet under innspilling. For én uke siden fikk han flere kutt i fjeset, noe som førte til at han måtte sy åtte sting.

Til tross for onsdagens dramatiske episode, var Craig raskt tilbake på settet for å fortsette innspillingen.

- Det var ganske mye blod, og vi bestemte at det var best at han dro til sykehuset for å få behandling. Noen begynner nå å tro at filmen er forhekset, forklarer en av medlemmene i produksjonsteamet til Daily Mail.

Årsaken til at noen snakker om en "forhekset" film er alle ulykkene man har vært ute for den siste tiden. I helgen brøt det ut brann, som førte til store skader ved Pinewood Studios, der Bond-settet foregår.

Men ikke nok med det: 007-studioet ved Pinewood har bare vært åpent i ett år - etter at det måtte rebygges etter en brann som blant annet ødela en gigantisk "Venezia-kopi" under innspillingen av den forrige Bond-filmen, "Casino Royale".

I tillegg ble to stunt-menn skadet i hver sin bilulykke under en "Quantum of Solace"-innspilling i Nord-Italia i april. Fraser Dunn (29) måtte kjempe for livet etter å ha kjørt en Aston Martin DBS i vannet ved Lake Garda, mens en ukjent gresk stuntmann pådro seg alvorlige hodeskader - også det i en bilulykke - under samme innspilling.

Hvis alt går etter planen - og forbannelsene holder avstand, vil filmen slippes senere i år.

Det er ikke kjent hvilken hvilken scene Daniel Craig forsøkte seg på denne gang - da ulykken igjen var ute.  

LES OGSÅ: Kyssekongen Daniel Craig