GIFT?: Dette bildet fra helgens av veldedighetsarrangement "Artists For Peace and Justice", der Daniel Craig bærer en ring på fingeren, har satt i gang spekulasjonene om James Bond-stjernen har giftet seg med Satsuki Mitchell. Foto: All Over Press
GIFT?: Dette bildet fra helgens av veldedighetsarrangement "Artists For Peace and Justice", der Daniel Craig bærer en ring på fingeren, har satt i gang spekulasjonene om James Bond-stjernen har giftet seg med Satsuki Mitchell. Foto: All Over PressVis mer

James Bond giftet seg i hemmelighet?

- Han har alltid sagt at Satsuki er den rette.

SEHER.NO: Nye bilder av Daniel Craig (41) og kjæresten Satsuki Mitchell (30) har nå satt i gang spekulasjoner om 007 har giftet seg med sin filmprodusent-kjæreste.

Craig skal nemlig ha hatt en gullring på ringfingeren, og også kjæresten gjennom seks år bar ring da de to deltok på et veldedighetsarrangement i helga.

"James Bond"-stjernens talsperson ønsker ikke å uttale seg om saken og sier det er ”en privatsak”. Men ved tidligere spekulasjoner har Craig benektet forlovelse.

- Vi mistenker alle at de har giftet seg. Han har alltid sagt at Satsuki er den rette, men han ønsket ikke noe stort showbiz-bryllup. Det ville være hans verste mareritt. Han er veldig privat av seg, sier en kilde ifølge DailyMail.

Craig har tidligere vært gift med den skotske skuespillerinnen Fiona Loudon. Det forholdet endte i 1994 etter to år. De to har 19 år gamle Ella sammen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hadde bjørner og hvaler som bryllupsgjester