Micheline Roquebrune:

«James Bond»-enke (93) overrasker

De nye bildene setter fyr på nettet.

SPREK 93-ÅRING: Sean Connerys enke, Micheline Roquebrune, stråler i sola sammen med barnebarnet. Foto: Skjermbilde fra Instagram
SPREK 93-ÅRING: Sean Connerys enke, Micheline Roquebrune, stråler i sola sammen med barnebarnet. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sean Connerys enke, Micheline Roquebrune (93), ser ut til å kose seg stort på ferie med barnebarnet, Saskia (26).

Bikinibildene, som er tatt på Bahamas, setter nå fyr på Internett.

Det er det 26 år gamle barnebarnet til «James Bond»-enka som har delt bildene, på sin egen Instagram-profil. Flere utenlandske medier omtaler nå fotografiene, blant andre britiske Express og australske News.

- Knekker Internett

I kommentarfeltet påpekes det at bildene «knekker Internett», og det deles rikelig med både hjerteemojier og flammeemojier.

«Vakre kvinner» og «fantastisk bilde!» er også blant kommentarene som har dukket opp.

På det ene bildet klemmer og kysser Roquebrune på barnebarnet sitt, begge er kledd i bikini og bakgrunnen er mildt sagt vakker.

Roquebrune og Connery giftet seg i 1975 og var sammen helt til den kjente «James Bond»-skuespilleren døde i 2020.

De var gift i hele 45 år, men de fikk aldri barn sammen. Roquebrune hadde tre barn fra sitt tidligere ekteskap, mens Connery fikk ett med sin tidligere kone, Diane Cilento, som han var gift med i 11 år før Roquebrune.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.