TRIPPELAGENT: James Bonds nye film "Quantum of Solace" har Norgespremière 7. november. Nå foretrekker trippelagenten Cola Zero fremfor Vodka Martini. Foto: Stella Pictures
TRIPPELAGENT: James Bonds nye film "Quantum of Solace" har Norgespremière 7. november. Nå foretrekker trippelagenten Cola Zero fremfor Vodka Martini. Foto: Stella PicturesVis mer

James Bond blir Zero Zero Seven

Ikke mer Vodka Martini for James Bond.

SEHER.NO: James Bond er klar for å bytte ut Vodka Martinien med Coca Cola Zero, og blir naturligvis trippelagent Zero Zero Seven i den neste Bond-filmen "Quantum of Solace, som har Norgespremière 7. november.

Cola Zero har hele tiden hatt et ønske om å appellere til menn, og med selveste James Bond som trekkplaster i markedsføringen, kan det vel ikke slå feil.

Nå har Coca Cola Company fått gjennomslag for en avtale med filmselskapet, verdt nærmere femti millioner kroner, etter det Daily Star erfarer.

En ny Zero Zero Seven logo har blitt laget, og før lanseringen av filmen er selskapet ute med Cola Zero på et begrenset antall svarte flasker, som en del av markedsføringen.

- Det er en ære for Cola Zero å få et ikon som James Bond som partner, sier en talsmann fra Coca-Cola.

- Vi er veldig fornøyde med å være involvert i dette spennende prosjektet, sier Bobby Brittain, merkevaresjef i Coca-Cola Great Britain.

En kilde har uttalt at "Bond er en tillpasningsdyktig fyr. Han følger med i tiden, og om det betyr at han må bytte favorittdrikk, så gjør han det."

James Bond spilles av Daniel Craig, som i den forrige filmen, "Casino Royale".

LES OGSÅ: - Bond-stjerne banket meg opp