FLYTTET UT: Sangeren Jamelia flyttet ut fra Milwall-spilleren Darren Byfield denne uken.  Foto: All Over Press
FLYTTET UT: Sangeren Jamelia flyttet ut fra Milwall-spilleren Darren Byfield denne uken. Foto: All Over PressVis mer

Jamelia skiller seg

- Denne gangen kommer hun ikke tilbake.

SEHER.NO: Jamelia (28) skiller seg fra ektemannen Darren Byfield (33), melder Femalefirst.

"Superstar"-sangeren har nå flyttet ut av hjemmet hun har delt med fotballspilleren. Paret som giftet seg for 16 måneder siden, har fire år gamle Tiani sammen, i tillegg har Jamelia åtteåringen Teja fra et tidligere forhold.

- Det er med sorg at Jamelia og Darren Byfield bekrefter at de har gått fra hverandre og skal skilles. Ingen andre personer er involvert. Deres prioritet er selvsagt deres to barn, står det i en uttalelse fra paret.

Dette er imidlertid ikke første gangen paret går fra hverandre. Også i 2007 ble det brudd mellom dem, etter rykter om at den tidligere Aston Villa-spilleren Byfield hadde vært utro. Paret fant tilbake til hverandre igjen noen måneder seinere og giftet seg i juni 2008.

- Jamelia bestemte seg for å flytte ut denne uken og denne gangen kommer hun ikke tilbake. De er begge knust, men har sverget på å holde det sivilisert på grunn av Tiani, sier en venn av paret.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Skilsmissen redder karrieren