FORELSKET: Siren Sundby har vært sammen med kjæresten Christopher Gundersen i fire år. Her feirer de Sirens OL-gull i Aten i 2004. Foto: SCANPIX
FORELSKET: Siren Sundby har vært sammen med kjæresten Christopher Gundersen i fire år. Her feirer de Sirens OL-gull i Aten i 2004. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jålete, men barsk og trygg

Siren Sundby er hodestups forelsket i kjæresten Christopher.

SEHER.NO: OL-håpet Siren Sundby (25) lader opp til sommerens OL i Beijing. Og hun får god hjelp og støtte av kjæresten, Christopher Gundersen.

At Siren er forelsket, det er ingen tvil om.

- Å... Jeg har lyst til å være med ham hele tiden: Christopher er pen, litt jålete, men barsk og trygg, og får meg til å føle meg vel. Han er morsom, og vi ler mye sammen. Jeg trenger aldri å være redd for å ta ham med på ting, han omgås andre mennesker veldig lett. Han kunne passet godt inn som månedens mann i Cosmo, men da må dy skrive at han er opptatt!.

Dette sier Sundby i et intervju med kvinnebladet Cosmopolitan.

Sundby falt for Gundersen allerede i 1997, men det var først for fire år siden at det virkelig oppstod romantiske følelser mellom de to.

- Jeg har alltid hatt sansen for ham. Helt siden jeg så ham ordentlig for første gang under junior-VM i Irland i 1997. Det lå litt i luften, egentlig, men jeg vet ikke om det var ubevisst eller bevisst at det ble oss, forteller hun til bladet.

For fire år siden stakk den sjarmerende Son-jenta av med OL-gullet i Athen.

To år senere bestemte hun seg for å legge opp. Men det var én person som klarte å overtale Siren til å satse frem mot sommerens OL, nemlig kjæresten.

Hva betydde Christopher for at du valgte å komme tilbake?

- Alt. Christopher var virkelig mye av grunnen. Han satset mot OL, og det betydde at vi ville få oppleve seilingen og det å dra på tur sammen igjen, sier hun til bladet.

LES OGSÅ: - Jeg er forelsket